Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nemate para da popravite svijetlo na tramvaju
Samo kod nas niko ne pominje rokove. Nooooroood znoooooo!
@Salvation heheh jbt-e :) Vidim ja smrdis nesto, kad ono SDA porcko haha...bjezz BA :) ...Semir Efendic je UBICA, kome je progledano kroz prste i u cijem slucaju se PRIMJENILO SERIJATSKO BH PRAVO! STOP ubicama i NASILNICIMA! STOP!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sto smo jaki na ovim prezentacijama. Svako malo neki video kako ce sta biti, fotografije, a ovamo ni metra izgradjenog i povezanog godinama. Placas razne namete, akcize, a vozis po rupama u sred grada.
Samo kod nas niko ne pominje rokove. Nooooroood znoooooo!
i od vakcina smo samo slike vidjeli...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Zar je moguce da vise niko, pa cak ni novinari ne smiju da pitaju rokove kada ce biti zavrseno sve to i pusteno u promet. Toliko smo nisko pali da se vec godinama nista nije pustilo u saobracaj, a toliki novci od akciza
bice cifra 5 milijardi
Hoce izgledat 2055
I ovo je futuristiĆki
jeste jaki ko Nato
Uh kako ce biti dobro za jedno 7 godina kad se to zavrsi
Pa ne znaju koristiti onaj najjednostavniji u Velešićima a da se ovom koriste kako treba,hahahahaha
Upola ovako da bude, biću zadovoljen
Oni samo crtaju.
Semireeeee ubi ti dinokiaa haha mali radi gdje su muzur mandić tanovic rade li sta
Hajde sada fabrikasi sta j je bolje da su napravili....
Već dugi niz godina u Bosni se vozi samo u krug, bez izlaska
Sta ce ovdje sudara biti hahaha
Ovo je vjerovatno 100-godišnji plan, a do tada vožnja slaloma za izbjegavanje rupa po cestama.
Ovo saobracajno rjesenje ce onemoguciti gradnju gradskog autoputa. Semir za svoga mandata dobio izlaz na autoput koji je zacepio gradski autoput. Ne interesuje ga gradski autoput, on je u drugoj opstini.