Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo je fenomenalno mjesto za turiste. Nevjerovatan spoj istorije, kulture, događaja, prirode i mogućnosti za rekreaciju. Uz to sve, hrana kraljevska, za strance nepojmljivo jeftina. Znam neke mnoge strance koji su bili u Sarajevu, osim na smog, nemaju nikakve druge primjedbe. Grad koji vrvi životom. Nisam Sarajlija, ali povremeno odem u Sarajevo, svaki put uživam.
svakome je tudje bolje meni je npr Beograd fantazija naspram sarajeva gledajuci turisticku posjetu
sarajavo je super jos samo da pohapse retarde hatica facu i ostale sitne tik tok mafijase
To sto je prijavljeno... jos toliko ih je bilo neprijavljeno
13.000 nocenje za novu godinu ne zvuci puno. 600.000 nocenja u godini ima Sarajevo dok Bec ima 15 miliona. Ima tu jos mnogo potencijal za Sarajevo, a ne govoriti o obaranju rekorda.
Bujrum svima..
to su zvanicni podaci a bilo ih je barem duplo
a u odnosu na 2017 ili 2018 20% manje, poredite sa 2019 kad je bila korona
31540 nocenja podijelis sa 3 noci u prosjeku, 30, 31 i 1 januar. Ispada oko 10500 turista, sto znaci da hotelski smjestaj nije bio ni upola popunjen. A gdje su jos privatni kapaciteti. Dakle, Harise Fazlagicu lazes i ti i gradonacelnica da smo bili popunjeni.
Ja sam uz Sarajeva,juce sam bio u Banja Luci,naravno Ferhadija prava ljepotica,onda po nekom difoltu Mujini cevapi,samo ću kratko reci hvala Bigu da se nisam otrovao,užas svih užasa, ima više tih kod Muje ovdje ulica Srpska 5 u samom centru,horor film,prljavo, cevapi užas,a skuplji od naših na čaršiji. Sarajevo je zaista idealna turistička destilacije od 2 do 5 dana top ae sve može ispuniti, samo još trebamo raditi na turizmu ,uvijek može bolje.
I odnosu na 2019?
Samo da objasnim ovim zelenim termitima što se pozivaju na minimalac od 900 maraka u RS-u: Ta odluka će dovesti do toga da će preko 30% ljudi u RS-u ekspresno biti odjavljeno iz radnog odnosa a sve zbog činjenice da je rapidno povećan minimalac a nije smanjena stopa doprinosa. Privrednici neće moći podnijeti toliko porezno opterećenje. Dalje, 76 % BDP-a u BiH pravi Federacija a i ako FBIH poveća minimalac, neće biti otpuštanja jer će smanjiti stopu doprinosa na 28%.
Hajde da se kladimo da minimalac od 900 nece smanjiti zaposlenost? Ubleha privatnicka i ne nisam zeleni termit.
Prekucali smo igricu...
A gdje su nocenja boravci na crno sto niko ne prijavljuje????
Los Rajvosa
Od toga 75% Dzemahirija,Turkmenistan i Tadzikistan. Odes na cevape, oko tebe safovi i bleja djece.
Super, tako je. Nemoj dolazit 👋
Nisi ti vidio Sarajeva na razlgednici seljacino
PRIKAŽI ODGOVORE (1)