Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde nek ima šmrk šta da kupuje
On nema nijedan stan u bosmalu
+180 garažnih mjesta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pravite i gradite zgrade okolo Sarajeva da se malo prosiri grad, a ne na mjesta gdje je vec sve prenaseljeno
Nek se još para opere od kartela.
bravo samo neka se gradi
Malo parkinga i garažnih mjesta, ovdje je već haos sa zgradom uniprometa, napravili zgradu 9 spratova sa 20 parking mjesta. Lakše se parkirati u gradu nego u Marka Marulića.
sad je jasno da je neko sibicnuo buvljak
Zgradurine na sve strane, a parkinga ni za lijeka.
eto taman jos stotinjak novih auta da dodje u grad, saml nam je to falilo
Vidite li na planu 4 predviđene zgrade? A govori se o samo dvije. Zgrada sa druge strane ulice postoji.
Da iko ima pameti (a nema), tu bi se napravio dio parkinga za vec postojecu zgradu (jer ono parking prostora nije dovoljno) i dio urediti zelenu povrsinu sa djecijim parkom. Zgrade od 20 spratova pravite u Hrasnici pa se tamo dokopajte "tesko stecenog" kapitala.
Izgleda je u BIH trend pljuvanje bilo sta i koga odmah na prvu bez imalo zdravog razmiljanja .. Pa jestel vi vidjeli fotke, kakav bolan park pored onoliko drveta i sume u blizini.. Pa gore je 10 kuca napraviti i izbetonirati sve okolo nego dignuti jednu zgradu za 150 familija, ako vec pricamo o betonu. Sta mislite da citav tokio ima svako svoju kucu, citav bi japan bio izbetoniran..
Fuj.
Na kraju ce napraviti 2 parking mjesta i 30 spratova.
Zato i smetaju izgleda načelnici koji gledaju drugacije. Beton beton samo beton.
U koji vrtic ce ici djeca, u koju skolu osnovci, gdje ce se igrati, gdje ce biti parking za tolike stanare, gdje za goste...?
tako kad ce 100 pa ce mo imat jos vise dima zimi baaaaa
sad ce ovi sto imaju fetiše za parkovima plakati