Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To zašta si se ti borio Dragicevicu nije država niti ce ikada biti, može samo da bude BH. entitet ili ga nece biti nikako, a to za šta si se ti borio je izgradeno na kostima 101 nevino ubijenog djeteta grada Prijedora.\ za šta si se ti borio ti je progutalo sina Davore!
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
O iskrama: https://www.youtube.com/watch?v=21JzyB92cHU Neki kažu: 'Ne želim Fahru, pa ću glasati za Šefika.' Drugi opet: 'Neću Čovića, pa ću glasati za Komšića.' DOSTA!!! Kada ćemo prestati da glasamo PROTIV i početi da glasamo ZA? GLASAJMO NAPOKON ZA NAJSPOSOBNIJEG! #novaBiH
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 O iskrama: https://www.youtube.com/watch?v=21JzyB92cHU Neki kažu: 'Ne želim Fahru, pa ću glasati za Šefika.' Drugi opet: 'Neću Čovića, pa ću glasati za Komšića.' DOSTA!!! Kada ćemo prestati da glasamo PROTIV i početi da glasamo ZA? GLASAJMO NAPOKON ZA NAJSPOSOBNIJEG! #ijasamiskra
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Posjete na = > > www.Hotmiss.top
O vođenju i liderima: https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/videos/337400130163706 Sada imate za koga da glasate // Hadzikadicev predizborni spot: https://bit.ly/2DvUTEN #mislislisvojomglavom
💫💥💫 Budi iskra - 2018 Hadzikadic! #pravipredsjednik
Naprijed profesore. Samo naprijed! I moj izbor je ovaj Mirsad #ijasamiskra
Arh. jed Sto znaci: gorcina.
Zajebavas se. Sto znaci: Cesta F koja je komentar za grublju salu, provokaciju, neodgovornost ili svadju, Zafrkavasse.
Koja stuha. Sto znaci: Kaze se za nekog ko lose ili ruzno izgleda. Arh. stuha - staroslavenski demon vremenskih(ne)prilika: oluje, kise, hladnoce, a koji je olicen u mrsavom covjeku.
Sto car ljubi, nije ljubljeno. Sto znaci: Arh. P koja istice da ugledan covjek obicno za zenu dobije onu koja jepostena i nevina.
Zna na cemu Zemlja stoji. Sto znaci: P; obicno se kaze za onoga koji zna sve tajne nekog posla ili u nekom gradu,pa cak i ”tajnu” na cemu planeta Zemlja stoji. Ovo upucuje da je P veoma stara, u svakom slucaju starija odteorije heliocentircnog sistema N. vina XVI stoljeca), jer se do tada smatralo da Zemljana necemu stoji.
Bori se k(a)o ala sa bericetom. Sto znaci: P se odnosi na onoga koji se istrajno i dugo bori. Tur. ala - azdaha, zmaj;bereket Sto znaci: dobrota.
Opicio se. Sto znaci: Str. F; koristi se kao zakljucak kada se neko napije ili drogira, a neki koriste ovu F kada se nekonajede od tal. specijaliteta - pice.
Zlato se u vatri provjerava. Sto znaci: P istice da sve sto je (se zeli dokazati kao) kvalitetno treba biti pod strozomkontrolom.