Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I opet taj zapadni svijet provocira treci globalni rat. Izgleda da su potrosili resurse Libije i Iraka, pa sad ciljaju na vece ribe. Samo... pokusaji da dovedu NATO pred Moskvu mogu vrlo lako rezultirati katastrofom, a u tom slucaju ce Evropa da opet gori.
jednostavno:ekonomija diktira pravila
Cime Ruse potamame srbisti ce da se kriju po pecinama., a trenutno su po sumama.!!
Jel se to javljas iz sumske republike nemoj da ti gore posaljem inspekciju za sjecu sume!?
ustani rusiju, ti si pobijedila nazi fasizam podijedit ces i ovaj zapadnjacki krscanski fasizam - smrt krscanskim silama, srbiji i republici smrdulji kmetskoj - GLORY TO RUSSIA...
Samo uništavaj Ruse
Ja bi tebe je.bavo po sred usta
Ma dragi Rusi zabranite Mekdonalds ili Kokakolu, pa da vidimo ko kosi a ko vodu nosi
Opet bi Rusi bili dole. Jednostavna činjenica je da Rusija više treba Europu i SAD nego što oni trebaju Rusiju. A nešto ne vidim da bi i ruski narod gledao blagonaklono na svoju vladu kada bi im oni zabranili Coca-Colu i McDonald's.
@ revan Upravo tako... Rusija izvozi duplo vise u EU nego obrnuto, izvoz u EU iznosi vise od 1/3 Ruskog izvoza dok izvoz EU u Rusiju nije ni 0,1% od ukupnog izvoza EU. Istina EU se je dosta u zadnje vrijeme oslonila na Ruski plin, ali sve se to moze prevazici. Ne kazem da EU nece pretrpiti stetu prekidom trgovine, ali ce steta na drugoj strani biti visestruko veca...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sto cemo mi obicni da popasemo travu zbog oni teknokrata iz Brisela! Nije da previse simpatirizam Rusiju, ali drzava je bogata prirodnim srestriva, te nije bas da niso ovisni od njih, a pogotovo kad je rijec o gasu i nafti. Ljudi, ima ovi iz Brisela da nam zabibere do vrata sa svojim "kur*cenjem" da se pokazu da imaju zube, a ne dao Bog da ih im neko u lice kaze gotovi ste. Razbjezali bi se ko zacavi.