Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se zna ko je dobio tender?
Da se kladimo da će posao dobiti firme koje su radile komunikacije na novoizgrađenim dionicama auto-puta. Ne treba diskutovati o tome čije su.
"što će omogućiti bržu i transparentniju komunikaciju između uposlenika rudnika" de ba dovedite pr-a koji zna o cemu pise i prica...
...VIDIM DA SE MALO GOVORI O PRIVATIZACIJI ELEKTROPRIVREDE BIH...JHEBAO JE MATER I OCA SVOG ONAJ KO TO SPOMENE A KAMOLI UČINI...ZA VAŠU INFORMACIJU ELEKTROPRIVREDA JE JEDNA OD PRIVREDNIH GRANA KOJE ĆE ČINITI OSLONAC U RAZVOJU NAŠE ZEMLJE ZATO ŠTO USKORO STIŽU NAFTA,GAS I PETROL,DA NE SPOMINJEM JOŠ I PREDNOST KORIDORA VC KOJIM ĆE PUTOVATI I RUSI I CIJELA EVROPA KAKO ROBA TAKO I LJUDI JER SE IZVOZI U LUKU PLOČE ILI NEUM...KOME VI SPOMINJETE LAGUMDŽIJU....NEMA ON NIŠTA SA ELEKTROPRIVREDOM BIH ALI ZATO IMAJ BIČAKČIĆ I BRANKOVIĆ I (DABOGDA GA GORE STIGLO) HADŽIPAŠIĆ I TO MNOGO ŠTA IMAJU..."NAROD ZNA"
Elvedin Grabovica, Zlatko Lagumdžija i ostatak Srpske Demokratske Partije (SDP) čine sve da se Elektroprivreda BiH pripremi za privatizaciju da je prodaju za 1 KM nekom stranom investitoru. Zato je sada zadužuju, ulažno navodno, dampere loše kvalitete kupovali su iz Bjelorusije 5 puta skuplje nego Caterpilarove američke itd. Čini se sve da se što prije proda Elektroprivreda BiH. To radi SDP. S druge strane, kada je Haris Silajdžić i SBiH pokušali to prodati preko Amera Jerlagića 2008. godine, Lagumdžija i Tihomir su u Federalnom parlamentu blokirali inicijativu i kazali kako nema prodaje prirodnih bogastava i donijeli zakon kojim se štiti prodaja prirodnih resursa u FBiH. Sad isti taj zakon smeta Srbima iz Srpske Demokratske Partije (SDP) Lagumdžiji i Grabovici i sprečava ih u njihovom mafijaškom pohodu na bošnjačke resurse. Oboriti SDP na izborima, glasaj za svoje, za Bošnjake. Ili si s Bošnjacima ili protiv njih. Komunjarama iz Srpske Demokratske Partije (SDP) došao je kraj!
Kao da transparentnost poslovanja zavisi samo od tehničkih preduslova i komunikacionog sistema. Koja ubleha...
tesko njima i deminerima,kod njih je hljeb sa sedam kora.
znas li da je jamskih rudara,tj onih koji jedu taj hljeb sa sedam kora 3 puta manje nego "rudara" u administraciji..
ako nije i vise.jedino kod nas ima 17 puta vise administracije od radnika.zamjenik ima svog zamjenika (naravno amidzica).