Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, autoceste rade najbolji i najbrzim tempom, Karic je pokazao koliko je sposoban covjek.
O mamu vam *** crvenokmersku lazljivu. Hoces li se ici vozati sa onih 500 metara asfaltirane slijepe autoceste kod Bijace, sto su je Niksic i Karic svecano otvorili, dok je ostatak slijepe mikrodionice jos uvijek sljunkovit?
Pravo uvlakački komentar. ------------------------------ Pa naravno kad je pisan po zadatku iz centrale, one iste sto su je opljackali u centru Sarajeva od naroda i narodnosti BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Za cetiri godine mandata, KARIS i Niksic su mogli skarati cijeli koridor VeCe, naravno da nisu svecano otvarali slijepe metre asfaltirane autoceste, kao onu na jugu Bosne. Tri najveca ublehasa u svemiru poslije Lagumdzije: 1. Damir Hadzic 2. Niksic 3. Karic Iskarase lovu poreznih obveznika temeljito.
za 17 godina vladavine zelenih BiH nije imala 10 km autoputa, koliko danas ima?
za 17 godina vladavine zelenih BiH nije imala 10 km autoputa, koliko danas ima? ------------------------------------- Eh ako je tako, onda crvenokmerski Karici i karicke mogu takodjer karati narednih 17 godina, za ovih 10 km autoputa? Boli me kuvac sta su radili zeleni, njih cu pljuvati kad budu na vlasti i kad budu krali kao sto ovi sad kradu, lazu i petljaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
@rezim Sta mene prozivas, nisam tebi nista napisao. A ako bolje pogledas sta sam pisao, vidjet ces sigurno da nisam istomisljenik sa "ocam" koga sam i sam prozvao u svom prvom komentaru. Koncentrisi se malo i pazi kako se meni obracas. Sta ti je.
@Cop21 Pa svadjaju se zato sto su clanovi i placenici istih tih stranaka ili su imali korist od njih prilikom zaposljavanja. Sva gamad ista, svi kradu. Cak nema ni razlike u njihovim kradjama, rade to na iste nacine. Smjeni upravne odbore, direktore, postavi svoje ljude, zaposljavaj svoje ljude i kradi od drzave. Da Bog da bankrotirala kad je ovakva, ali na zalost i tada bi mi stradali jer su se ovi nakrali dovoljno i imaju svugdje racune pa bi se samo isparili.
Za sve pametnice i mudrice na Klixu jedno pitanje - zašto se svađate koja je BH politička stranka bolja (poseban naglasak na ovo BH)? Ne shvatam poentu, ali ZAISTA.
Kriminalci iz SDP-a najveci, kilometar ceste 10 milona eura
znaš li koliko je SDA naplatila za 10 km?
Cega 10 miliona eura? Vlakovo-Tarcin, 20 kilometara ce doci tacno 360 miliona eura ili 18 miliona po kilometru. Kmeri su tek poceli krasti, kad ih narod lupi po guzici 2014 godine, imati ce pune bankovne racune na Kajmanskim otocima. Vidjeti ce se tek njihova kampanja, ima da bude bolja i skuplja od Obamine, koliko su se nakrali.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Duse drage! Vi koji niste shvatili moja pitanja .... na opanje tunela!
''Riješen položaj autoceste kod Počitelja'' Što bi to ZNAČILO? Da će 5c fuliti Počitelj pa da TURISTI neće moći STIĆI do nj AUTOPUTEM ili?
Joj, niđe veze. Daj, bolje nemoj pisat nešto, ako nema nikakve logike. Sad se moram spustit na tvoj nivo i objasnit ti da autoputevi ne treba da vode direktno do nekog mjesta, nego barem blizu njega. Turisti ako ga žele vidjeti, sići će s autoceste i lagano za nekih 10-15 minuta doći do željene destinacije. Kad bi se autocesta pravila da povezuje sve turističke destinacije, mi bismo bankrotirali.
@Cop21 Sad se podigni na svoj NIVO i ponovo pročitaj POST koji komentarišeš. Nije sramota.
Molim da mi neko objasni jer ne kontam. 17 godina i 10 km puta . ok to kontam ali rimljani 1000 godina ,a nigde puta??!! otomanska imperija 500 godina i nigdje puta!!?? Pa sta ne valja ? Ne kontam?
Oni se nisu borili za Bošnjake kao SDA, oni su se borili da što više teritorije zauzmu. Jeli ti sad jasnije?
Svaka cast SDP-ovim placenicima. Odradjujete posao, halal vam je svka para koju naplatite za komentarisanje.
Nisa ja niciji placenik debilu jeda! Nego radim posteno, za dobru platu u svojoj drzavi! A svim debilima kao sto si ti mogu samo porucit da im je pametnije da nadju posao i rade, umjesto da danima vjese po forumima i onda im kriva drzava za sve!
I ja kazem, samo koliko su glupi da njihovi komentari prave kontraefekt. Mislim kad procitam njihove ljigave komentare, koje ocigledno diktiraju Lagumdzija i Hadzic, tacno se vidi da su ljigava govna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast Karicu i ovoj vladi koja je uspjela kao ni jedna prethodna! Za ne informisane : Trenuto na izgradnji auto puta, direktno je zaposleno naj manje 10.000 ljudi(Drzavljana BiH)! Ako nastavimo ovim tempom izgradnje, za 10. godina imat cemo *zavrsen koridor 5C! Pozdrav s dionice Tarcin-Lepenica..
Turci kupe kajmak a jadni drzavljani BiH kupe mrvice. E jesi mi ti informisan svaka ti cast, hvala ti sto postojis
Dok je SDA davala poslove sav kajmak i mlijeko i sir odoše u Sloveniju.. ostadoše samo ne izmirena dugovanja za ono malo poslica..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...AL ZATO ZASTOJ RADOVA STUPSKE PETLJE ODMAH TEK STO SU JE RASKOPALI HAHA HAHA HAHA HAHA nece oni ovo 5 godina raspetljati isto ko ssarajevsku zaobilaznicu
Sve ce to nacionaloid Bosanac i Hercegovac Damir PJANIc pardon Hadzic srediti, iz kafane na Bjelasnici u toku radnog vremena. DRZAVA ZA ZLAJU, DAMIRE, HUSEINA I ENSADA
Koliku li samo placu ima ovaj Karic mogu i misliti. A sta radi.... samo ugovore neke popisuje i slika se.
Ma kakav autoput i kur..ac. Hem se sporo gradi, hem i na ovim dijelovima sto se malo nesto gradi pokrade bagra politikantska sve. Kradu na sve nacine i onda jos daju svojim firmama poslove (a firme se normalno vode na drugim ljudima). Radnici zarade po 400-500 maraka a u ljetnom periodu rade od 7:00 pa do 20:00. Jadni smo mi sa ovim nasim politicarima.
1. Kradja nasljedstva od Adila Zulfikarpasica. Akteri: Lagumdzija, Hadzic (Bosanac) i Sejo Hasibovic 2. Reketarenje po Bosnjackom institutu od nacionaloida Bosanaca i Hercegovaca Lagumdzije, Hasibovica i Hadzica 3. Lova koju je taj trojac ukrao od Zulfikarpasica, ulaze se u tri geto tornja kod EP BIH, koje su usput na kriminalan nacin, prenamjenovali iz poslovnog u stambeni, promijenom regulacionog plana dok je Hadzic bio nacelnik. Hasibovic 2002 godine na tenderu pobijedio za taj plac na kojem se izricito moglo graditi poslovni objekti, da bi taj plac navodno platio tek 2010 godine. Pa "dje" to ima, tender 2002 godine, a kmer placa plac 2010 godine? Pa samo zbog toga Hadzica treba strpati u cuzu.
007@ Pa gdje ovo ima 20 godina stranka jedna te ista vlada, a opće rasulo u državi, kako prava stranka dopusti tim ljudima da pljačkaju?
Najgore u svemu ovome što projekt već postoji nego se radi novi projekt za ovih milijun sedamsto hiljada maraka ponovo projektirati pa ko je ovdje mahnit jedna dionica se projektira pet puta.
Napredujemo, naravno da napredujemo, u 17 godina ispod 10 km, a pogledajte danas. Naravno da je to veliki posao, mega projekat ali ide sve svojim tokom. Svaka cast
Jah, nije govno, nego se pas posr'o.