Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi gladna HIFA bila orijentisana probosanski, pa da kupi Vitezit i tako stvori pretpostavke za dalji razvoj vojne industrije. Ali treba još nabildati račune u Švicarskoj, hebeš Bosnu koja im je sve dala.😞
Vjerujemo da će upošljavanje biti fer i pošteno kao i do sada.
Kantonalna vlada treba pod hitno u Goraždu da izgradi 300-500 stanova za mlade koji bi tu došli iz drugih sredina uz školu i obdanište. Vijerujem da bi se mnogi mlađi ljudi odlučili živjeti u Goraždu kada bi imali solidan posao i uslove. Vrlo lako ostvarivo.
da ima potraznje, privatnici bi napravili zgrade. ne treba niko nikome nista davati, samo omoguciti da posteno zarade i kupe.
legendo ko će mijenjati sredinu i sve u zivotu promijeniti, za platu 800-900?
Smecari ebem vam majke i djecu
U novalicevoj vladi se ovo podrazumjevalo, danas je trojki potrebna bilo kakva reklama
Da se Novalic pito on bi ugasio Ginex, ko sto je pokuso da ugasi zrak, al mu nije poslo za rukom
Novalić je bukvalno upeterostručio - da pomnožio sa 5 - cjelokupnu namjensku industriju za svog mandata. Pogledaj cifre prometa prije i poslije. Pogledaj cifre profita. Progledaj cifre zaposlenih. Pogledaj cifre izvoza. Vi izdajnici trebate 86 abdesta uzet da kažete “Novalić.”
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo
Nema tih radnika toliko u gorazdu da uposlite na novo
A ko ce im radit gore? U preopasnim pogonima, bez ikakve zastite. Djeca koja izlaze iz srednje ce prihvatat jer nemaju sta. Gorazde je samo u medijima Svicarska, a u realnosti susta suprotnost.
Haj ne rise Boga ti. Stvarno više.
E hebiga sad, ne valja kad se nezaposljava pa opet ne valja ni kad se zaposljava