Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zašto se u BIH ne uzgaja više pšenica?! Šta kažu brojni ministri za poljoprivredu?! Koliko su im platili da unište bh proizvodnju i da ovisimo o uvozu?! Ili su samo od rođenja hronično tupavi i nesposobni?!
U Titovo zloglasno doba,radnik je mjesec dana radio za 100kg brašna i morali su da pjevaju radeći.
....user 6908 ne funkcionise tako na terenu 😎 Da li ti, ili bilo ko, misli da je onih 200 000 i kusur, racuna blokiranih ...tek onako?? Neko , jel registrovao preduzece da krade i vara'''drzavu''' !???
Građani opalili proteste ne kupujuci tjesteninu nego ispred SSC-a patike koje su bile prije crnog petka 99KM za crni petak platili su 159KM... Nećete vi nama govoriti šta da kupimo... 😎😁🤓
Coly ahahahaha
ajmo svako posadi sebi i da ne ovisimo o ovim ljudima.
a sta je misevi prije ste zbog goriva dizali cijene a sad kad je bilo jeftino nista
Mislite da se ovi za koje glasate sekiraju zbog ovoga? Pa vi ih svake 4 godine svojim glasom uhljebite na visoku platu do narednih izbora, a vi brojte zrna psenice.
Da, sve izdalo😆, gorivo takoder.
Treba muslimanima zatvoriti ventil iz Semberije. Ne bi imali brašna ni za burek.
a mi i dalje blejimo 🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏
nije ni Tito sadio psenicu po Livanjskom,Glamockom polju pa ne mora ni Haso
Ima li bilo što da nije poskupilo,a kamoli da je naprotiv pojeftinilo u ovoj vukojebini koju su političari urnisali..
Sa novim kakanjem oko novog soja koji ce da donese nova zakljucavanja doci ce do jos veceg divljanja cijena, ali svega
Razvuci jufku ..susi motaj sijeci i eto spageta.....
Tjestenina je ionako nezdrava.
Zato i ja kupujem somun nije bajat ko hljeb i kruh.
Tjestenina se pravi od jaja brasna i vode Sta fali gospodjama da malo zasucu rukave malo baste oko kuce luka krompira krastavaca umjesto da gledaju parove i glume da su sve osim seljaka