Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oruzje trazeno ko nikad i prodaje se ko ludo, a kod nas namjenska industrija propada. Shvatate li sad tekstove o "donacijama" Oruzanim Snagama, ili treba jos koja decenija da prodje?
E jest se on nasikirao, on kuci u toplom vi napolju. On se namirio davni dana, gotovinom, nekretninama, firminim autom, vi nemate za goli zivot. Bosanska stvarnost
Za novalica zaradjujete previse i luksuzirate pijeze kafu pusite jedete meso trosite struju imate previse djece
Sta rade sudovi i tuzilastva , 30 godina se unistava drzavna imovina da bi se pojedinci bogatili a znamo koja je stranka odgovorna ...
Sedlaj ata i bjezi na zapad . Nema vise cekanja .
Ma sta vam je pa nece namjerno da vam dodijele poslove.....cuj gluposti OPTIKU koju je zrak proizvodio je moguce prodati bilo gdje u svijetu..... Kaf vas Fadil i klapa pokupuju i raskomadaju onfa ce se zrakov durbin odjednom pocet prodavat i plasirat..... MA TO JE MAFIJA SAMO TAKVA!!!
Sooomir vaki čojk ljudina
Vidim na slici mnogo mladih lica, mladjih od 40 godina. Zasto ne napustate zemlju, od cekanja samo ce glava vise boljeti.
kazu minimalna plata 1000KM, a gdje je zaraditi konakovicu?
Ima li iko da vjeruje da će vam neko iz trenutne vlasti pomoći? Samo mozete samo sebi pomoći ako već nije kasno.
Republika Srpska u srcu je mom Federacija propala skroz 💪❤