Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti Ameri nece da prodaju nama turbine. Oni mogu a mi ne
A eksperti na facebooku i klixu i dalje misle da svijet zatvara termoelektrane. Mi smo nula emisija na globalnom nivou pobogu dragi ljudi, a treba da postanemo neto uvoznik elektricne energije od drzava koje nam uopste nisu prijateljski nastrojene. Trzni samo ludo Bosanska!
onda Amerikanac ušteka Teslu da napuni bateriju, i kaže, vozim na ČISTU energiju, hahaaha
A kad je nama trebalo otkazati tehniku za Blok 7, onda su bili ekološki nastrojeni
Ma prejako je to sve oko bloka 7. Kao zadnja rijec tehnologije po svim EU standardima ne valja, al ova skalamerija sto bija sve je ok, pogotovo sto nemamo i necemo zadugo imati ni plana za zamjenu stare elektrane a jos dalje smo od realizacije. Za 4 godine smo trebali imati nesto sto je duplo ekonomicnije i 10 puta ekoloskije, ali eto, necemo. Bolje ovako.
Blok 7 je propast po mnogočemu. Treba graditi Banoviće koji su 350MW a pola cijene bloka 7. Tuzlu treba modernizirati blokove 4, 5 i 6, i na tom smo mirni narednih 30 godina.
Fali im i rudara... Da im federalni rudnici prodaju cumur za pola berzovne cijene, koja je oko 400 km po toni, rudnici su se obezvijedili za 10 narednih godina. No , ne moze. Prodaju ga EP BiH, za 40 KM / toni. EP opet najavljuje povecanje cijena struje, jer je "takav trend u svijetu".
Amerika čemerika
Naravno. Njima kad zagusti sve je dozvoljeno.
Samo nek dimi i ameri zadovoljni