|

Prodato 90 posto stanova u kompleksu blizu Trening centra NSBiH

Prodato 90 posto stanova u kompleksu blizu Trening centra NSBiH
84
Klix.ba
25.4.2014. u 22:11
89
komentara
84

dijeljenja
1/9 Foto: Elmedin Mehić/Klix.ba
2/9 Foto: Elmedin Mehić/Klix.ba
3/9 Foto: Elmedin Mehić/Klix.ba
4/9 Foto: Elmedin Mehić/Klix.ba
5/9 Foto: Elmedin Mehić/Klix.ba
6/9 Foto: Elmedin Mehić/Klix.ba
7/9 Foto: Elmedin Mehić/Klix.ba
8/9 Foto: Elmedin Mehić/Klix.ba
9/9 Foto: Elmedin Mehić/Klix.ba
U zeničkom naselju Crkvice u toku su finalni radovi na posljednjem od pet stambeno-poslovnih objekaka u okviru kompleksa investitora Almy gradnje.
Kako je potvrđeno za Klix.ba, radovi na posljednjoj zgradi kompleksa, koji se nalazi u neposrednoj blizini Trening centra NSBiH, trebali bi biti završeni do kraja godine, a do sada je prodato više od 90 posto stanova.

"Prvi stanovi su prodati već prije godinu dana, kada je napravljena prva zgrada, a do sada je rezervisano i prodato oko 90 posto stambeno-poslovnih jedinica u okviru kompleksa", kazali su iz Almy gradnje.

Svi stanovi su građeni prema evropskim standardima, a prodaja se vrši po principu "ključ u ruke". Kompleks se sastoji od suterena, prizemlja i četiri sprata, a u okviru kompleksa nalazi se 128 apartmana. Suteren je površine 65 m2, prizemlje 53,26 m2, a površine stanova se kreću od 19 do 54 m2.

"Svi stanovi imaju termoizolaciju debljine osam centimetara, PVC stolariju sa roletnama, kao i vrhunsko podno uređenje. Svaki stan ima zaseban vodomjer, kalometar i interfon, a sve stambene i poslovne jedinice priključene su na gradsko grijanje", dodaju iz Almy gradnje.
Prijavi grešku


Komentari (89)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...