Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema to veze sa pandemijom, nego vasom nesposobnoscu i nepotizmom. kao npr. onaj cignaluk od 2KM sto naplacujete. pola svijeta obiđoh, al taj ciganluk ne vidjeh. ryan airbwte trebali pustiti, da vidite šta konkerunecija radi (BL i Niš su primjer toga). wizz ima monopol, pa hoće im se, neće im se.
Sta naplacuju 2KM?
za sredstva za dezinfekciju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije Milano nego Bergamo koji je udaljen 40km od Milana.
Letis brate ili na glavni ili sporedni. Ne pase svima sve. Jednistavno za cijenu biras sta zelis. Ja do sada sam zadovoljan uslugom i osobljem Wizza. Prostor sjedista moze biti jos veci.. Ni sa Lufthansom, Croatiom, Turkisem ne dobijes iskreno osmijeh i uslugu kao sa ovim iz Sarajeva.
neka hvala bogu. one 2 km "takse" ce vam sad za hrane trebati. toliko potencijala a tako glupi mafijasi vladaju njime.
Kakav god da je, bolji je od Sarajevskog koji je jeftin skrooZ.... samo da ovo sve prodje, opet da se dignemo u nebesa....
Steta ja taman dobila putovnicu za Milano 😉
Svaka cast wizzairu a tebi Orbane sve najgore
A naprimjer, čovjek, ili mozda dva u dvije smjene, se plaća da naplaćuje parking, umjesto da se postavi automat kad već imaju uslovi za to. A koliko li još takvih primjera ima u administraciji..
Bice to ako Bog da super Aerodrom (nek crknu dusmani)... Ako kakvo dobro dočekate, to ih ozlojedi, a zadesi li vas kakva nevolja, obraduju joj se. I ako budete trpjeli i ono što vam se zabranjuje - izbjegavali, njihovo lukavstvo vam neće nimalo nauditi. Allah, zaista, dobro zna ono što oni rade....., Malo pomalo pronadjite jos koju Avio Kompaniju....
Valjda ce sad krezube lole sto su osudjivale kako zovu od milja prognanike POBJEGULJAMA imat dobru savjest sto nece dolazit na cevape eto jedite ih sami.
Zatvoriti onu bruku!
Jesu bili i uzeli maha parkin kao da je u Becu nisi imao gdje pisati kao covjek.
Zaposliti još kojeg uhljeba
Kakvi ba dugovi i ublehe.Nigdje u svijetu jos nisam vidio da se naplaciva 2 marke ulaz u aerodrom za putnike,da se naplaciva koristenje wifi mreze.Da bi dobio sifru od wifi placas jos 2 marke.To su ti odma 4 marke u startu.Svugdje imas prostor za pusace kad se prodze chekin samo kod vas nema.Veceg ciganluka u zivotu nisam vidio.Pa aerodrom u Nikaragvi je bolje organizovan nego tu.
Sve go seljak zaposlen na aerodromu, strašno loše organizovan protok putnika loša organizacija i sve ostalo je loše treba ga zatvoriti jer od početka rada radi u minusu i građani TK plačaju sav onaj seljakluk gore.
Pelcujte se i putovacete. Nema pelca sjedi kuci.
Avioni puni bili godinama,gorilo tamo na onom ćumezu od aerodroma,svake sedmice se busali u prsa,oboren novi rekord po broju putnika ,itd…dva miliona diijaspore zivi napolju,odjedanput dugovi,minus…poceli kap GRAS u Sarajevu…
Gotova je Tuzla za narednih pola godine. Tek u kasno proljeće mogu očekivati neki rast.