Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Privrednici, nemojte se uopšte sekirati za trasu puta.Nema od toga ništa.Evo već više od 20 godina se o tome priča...inicijative, trase, studije, okrugli stolovi, kinferencije i sl.To je pusta želja, a ne istinska volja i mogućnost.
da hoce bogdom pokrpiti one magistralne puteve kako treba, dok prodjes kroz lukavacku opstinu pola auta otpadne, a onaj ulaz od sicke petlje prema tuzi.... CIRKUS.... mene stid...
Tako je Tuzla će se povezati sa Zagrebom i Beogradom,i bit ce blize ići tamo nego u Sarajevo! Dok se Sarajlije sjete da se trebaju vezati sa Tuzlom ostat će im samo pola Ilidže!
Pa vec je sad Beograd blizi polovici TK nego Sarajevo.
Nama u Brčkom netreba i slobodno je vodite preko srebrenika i gradačca. Bitćemo vam zahvalni.
Zašto bi se neko sikirao oko problema koji ne postoji?
E moji privrednici ,dok se put napravi ni vasi najdalji potomci nece to upamtit,budite mirni
put treba da ide najkracom trasom a da ima ogranke za ukljucivanje iz drugih mjesta...pa ne moze ti ispod prozora ici put uozbiljete se ljudi
Trasa treba da ide kuda nalažu prirodni uslovi da bi bila jeftinija a onda se naprave priključci prema naseljenim mjestima. Autoputevi i ne prolaze kroz gradove.
Kao što ostali komentarišu... do Šićkog se ne može završiti 10 godina...
Pa valjda trasa ide tamo gdje je najbrže, najjeftinije i najisplativije. Koja je logika da prolazi kroz naselja i privatne posjede umjesto preko državnog zemljišta koje se ne mora eksproprisati.
GDJE JE TA TRASA? Zašto se javno ne objavi?
Najbolje je sad napraviti onaj tursku autoput za Beograd. Jer Hrvati uvode sad sankcije. A nemaš izlaza
De malo i kroz moju njivu ! Privrednici nisu zadovoljni trasom ? Otkad privrednici odrefjuju optimalnu trasu autoputa? Tito dragi.
Dok bude taj put sve vas sto ima za stolom bit ce godinama 2m pod zemljom tako da nema potrebe da se brinete
Za jedno 80 godina
Nećete nikakvu dobit
ja od kad znam za sebe prica se o putu tz-zepce. jos uvijek nista nije uradjeno. prica o ovom putu tz-Orasje je novijeg datuma tako da... uspjeh ce biti ako spoje onih 30 metara od petlje sicki prema tz
Sve je lako uradit. Napraviš inter aktivnu mapu privredne aktivnosti i po njoj crtaš put. Na sve kamione, vozove ugradiš gps, pratiš vrijednost robe. Gdje se pokaže aktivnost tu gradiš ne bitno da li je trasa skuplja ili jeftinija 10%.