Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
članak je super, bilo bi lijepo znati koliko je natrija u 1L vode , koja je PH vrijednost Leda vode , spada li u alkalne vode, poput Nevra vode koja je najkvalitetnija voda na svijetu i koja se jedina iz regiona izvozi u UAE i Saudiju, hajte novinari molim vas potrudite se malo....
Vecina ove flasirane vode po trznima centrima je voda sa pipe/cesme
Vrelo Borak i restoran okolo su fin ambijent
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve super ali gotovi svi BH hrvati kupuju iskljucivo strani proizvod, Janu.
da samo odu i vide odakle se uzima Jana nikad u zivotu vise ne bi popili ni kap, isto kao i Vlasicka rosa, bukvalno iz potoka, malo filtriraj i pakuj
@Vitez Vlasnik firma "Lukas TP Nakic" tj S Nakic koji je osudjen za utaju poreza u BiH (350 000 KM). Drzavljaninn BiH i Hrvatske. Vlasnik lanca supermarketa u Hercegovini koji gotovo iskljucivo prodaje robu iz Hrvatske (firme iz federacije zaboravvljene 1 %). To su oni "uspjesni Hrvati" koji velicaju ratne zlocince, podupiru Covicev HDZ i ne placaju porez u BiH, odnosno rade sve da razvale BiH. Imamo mi dobrih voda i u federaciji. Razmislite koga koga podupirete.
Vlasnik firma "Lukas TP Nakic" tj S. Nakic koji je osudjen za utaju poreza u BiH (> 350 000 KM). Drzavljaninn BiH i Hrvatske. Vlasnik lanca supermarketa u Hercegovini koji gotovo iskljucivo prodaje robu iz Hrvatske (moze se naci Megle sir mlijeko..a ostale firme iz federacije zaboravvljene. To su oni "uspjesni Hrvati" koji velicaju ratne zlocince, podupiru Covicev HDZ i ne placaju porez u BiH, odnosno rade sve da BiH propadne. Imamo mi dobrih voda i u federaciji. Razmislite malo o ovome.
Zaboravili ste staviti PROMO i ukinuti komentare. Hajde da sada posaljem jedan mail RAK-u.
VALA SIGURNO JE MILION PUTA BOLJA OD BILO KOJE JANE - JANA JE ZA JADNIKE
Da pijem vodu koju piju Čović i kompanija, ne pada mi na pamet. Kod je Olimpije iz Igmana i Sarajevske ispod Trebevica nema šanse.
@ecipecipec1 Vlasnik firma "Lukas TP Nakic" tj S Nakic koji je osudjen za utaju poreza u BiH (350 000 KM). Drzavljaninn BiH i Hrvatske. Vlasnik lanca supermarketa u Hercegovini koji gotovo iskljucivo prodaje robu iz Hrvatske (firme iz federacije zaboravvljene 1 %). To su oni "uspjesni Hrvati" koji velicaju ratne zlocince, podupiru Covicev HDZ i ne placaju porez u BiH, odnosno rade sve da BiH propadne. Imamo mi dobrih voda i u federaciji.
Reklamisete neku vodu Ledo nikad čuo za nji šta je sa.oazom sarajevskim kiseljakom vitinkom Pa Oazu piju u bijeloj kuči i broj jedan je u svijetu toliko od mene
Iz Listice?? Ne, hvala, ima vode i iz drugih dijelova BiH.
ljudi samo moraju da shvate da je kupovina bilo koje vode koja nije iz bosne, isto kao da dodjete do granice i bacite iz svoje drzave 1 km... jedna po jedna i onda hajmo se cuditi kako nema novca..o nemogucnosti da kupite nasu vodu i nase npr pivo u istim tim susjednim drzavama-ciju vodu pijemo, necu komentarisati
Tešanjska oaza,Lejla,Bijela voda,Ela ,Vlašićka rosa,znate kad će prljavi ujo kupiti ove vrste vode(nikada)zato pamet u glavu Bošnjo.
@donvito
E cuj umijece flasiranja vode!!!! Prvi proizvodjac prirodne izvorske vode?!?
Hilmo na haparatima
Na nama je da volimo i izaberemo domaći proizvod gdje god kvalitet dozvoljava !
ode u frizides pije mi se voda
Bošnjo glupi ima najbolje vode na planeti a kupuje tuđe, toliko o savjesti glupog bošnje!
Odlična voda. :-)