Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno kao Srbin iz Srbije mogu da kazem da je standard u CG odma posle Slovenije u ex yu. Dosta solidno se tamo zivi mogu vam reci. Sve to ne od turizma, jer i nemaju bog zna kakav, vec nekretnina! Sve se prodalo, cela CG je postala ruska, ali eto i gradjani se malo omastili, prodali dedovine, da bi se gradili luksunu apartmani domacih i stranih tajkuna/politicara krimosa. Novi Monte Karlo gotovo sigurno, e sad ono sto je dobro za nas, je da sve sto pojedu i popiju uvezu iz Srbije.
zavist malih četa kapa iz svakog komentara
Kad ovaj Đukan proda sve što se može prodati, Crnogorcima će ostati samo kamenjar, daleko od obale..
Čestitke Crnogorcima! Imate sreću, da ne živite sa narodom koji je naučio živjeti od sadake, i glumiti žrtve, a ništa ne raditi....
Mislim da su tu Srbi imali sreće, a ne Crnogorci!Isto kao što ćemo i mi imati sreće tek onda kad se odcjepimo od federacije bih i njenog nakaradnog naroda!
I ti se sekiraš za nas?Pokušaj bar da naučiš osnove pravopisa i gramatike, da ne stavljaš sve što napišeš u jednu rečenicu!Ako smo mi građani drugog reda, onda ste vi seljačine i kozojebci!Pogledaj samo kako si nepismen nesretniče?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nesto ne stima u ovom naslovu... Cuj, Crna Gora i radovi u jednoj recenici :)
pa šta, naši tolko ukradu sedmično :P
Ponosimo se Milo s tobom i domovinom Crnom Gorom. Od Podgorice, Budve,Bara i Ulcinja si napravio spektakl. Samo investicije i to je to. Ponosim se sto sam Crnogorac s primorija.. Milo svetinjo !
Ponosis se drzavom nastalom na svercu cigara, drzavom koja je spalila sve do Dubrovnika, drzavom koja je pljackala neduzne i ubijala, drzavom u kojoj svjetski kriminalci svoje pare peru i Milom Djukanovicem zlocincem, kriminalcem i lopovom.... Jadan ti i tvoja bolesna glava.
Ponosim se drzavom koja mi je dala 5000 eura u dionicama. Ponosim se drzavom u kojoj radim 3 mjeseca i zivim kao kralj ostalih 9. Ponosim se drzavom u kojoj me niko ne pegla kao ti o ratu i nacionalizmu. Ponosim se drzavom koja ima dobru obalu, i da ti ne nabrajam cime. Svjetski kriminalci samo perite pare u Crnoj Gori, dignite standard jos vise.. Rusi samo keširajte ! Ponosis li se ti svojom drzavom ? Rodjeni Alija ti prodao pola zemlje, giganti su propali, 20 godina tapkas u mjestu ... A na kraju svega ... ima li makar jedan od entiteta u tvojoj drzavu ovakvu investiciju ? Milo je dao dobar zivot.. a ti to sa zlocincima potrazi u svojoj avliji.. ima ih masa, kao i mina ( ima ih kao jagoda).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
e tako ćemo i mi čim riješimo ovo sejdić-finci
cigane i zidove za predsjednike,a ovu nasu stoko ***rtovat na mjesec