Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kupujem u HR Livanjski sir, jel ja spadam pod tu akciju? :)
Ublehaška glupost običnog folera koji samo gleda svoju korist od ove kampanje! Smiješno, a pogotovo lada organizuje sajmove na tezgama od prije 5 godina koje su sve osim tezge!
Ovog Emira ne mogu ocima da gledam!!! Tako mi je odvratan jado jedan jadni.... ni za sta nije a svugdje ga...
Tesko iz guzice u glavu dolazi.
Kupujem i koristim proizvode iz EU, jer se niko ne vraća u BiH zato što mu je tamo loše. Tamo su i naši ljudi koji su otišli uredno osigurani, uplaćuje im se radni staž, imaju redovne visoke plate. U domaćim kompanijama "privremeno" otpuštaju radnike - prijave se na biro, da bi od biroa (iz budžeta) dobili po 10.000 KM po radniku. Sve dok bude tako, ne zanima me koji je domaći koji EU proizvod. Kupujem samo ako valja.
nemojte ništa domaće pa ne uvoze džaba.
Treba iskoristiti jedino domaći BiH pasoš, on je jedino kvalitetan, i to za put u jednom smijeru iz BiH, put u bolji i kvalitetniji život. Goodbye, au revior, au wiedershen, do svidanja, addio BiH.
Hoce li i Sanjin Sefic biti medijsko lice kampanje? On je zgazio dvije zene i to mladje, a ne samo jednu stariju, ko Emir.
A i za ove reklame uzima dobar honorar.... nije njemu do domaceg!!! Fuj sve mi se gadi!!!
Vidi ove izblanhane koze.... pametan je Roberto Carlos SAMO FUKARA OSTALA!!!
U pravu si za svaku 100%!! Al štaš kad ušlje nece šupkom mrrdnut! Ja bi sad izaso!!!
Necu! Iz inata!