Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste li poslovni čovjek, političar, mjuzikl, student i želite biti bogati, moćni i biti poznat u životu. Svoje snove možeš postići do biti član iluminata i zaraditi 70.000 američkih dolara tjedno, pridružite se pozivu ili nas kontaktirajte na +919619915236
Upravo gledam neke odluke o upisu u srednju školu jer je to sada aktuelno.Na kraju podatak na birou 35% nezaposlenih gimnazije , 23 % ekonomija itd itd naravno svi upisuju to i onda prekvalifikacija smijesna drzava smijesan program.
ovo vrijedi samo za one koji nemsju štelu, bilo stranačku bilo rođačku ...
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA
Ukidanjem entiteta stedimo 25 milijardi maraka
kada ti uza i sira familija kažu nemaš izbora, moraš na fax inače će te gaziti one propalice. danas one propalice imaju bolji posao od mene. ja ekonomista radim u proizvodnoj firmi, naravno ne u svojoj struci.
Ne mozes kriviti familiju, oni su ti zeljeli sve najbolje. Priblem je sto zivimo u odron drzavi gdje su svi moralni i profesionalni kriteriji pogazeni i gdje je najgori sljam isplivao na povrsinu. Fataj se EU, ovo nije sredina za normalnog, obrazovanog i cestitog covjeka.
@difufna. ja sam završio fax više iz nekog inata a ne zato što me to nešto zanima. planirao sam prije korone prekvalifikaciju za CNC operatera al cu malo sačekati izgleda
ima li barem jedna skola, fakultet... da se moze pohvaliti da su spremili ucenika/studenta za rad??
Na birou se nalaze doktori medicine, gradjevinski inzinjeri, Masinski inzinjeri, diplomirani ekonomisti, pravnici. Hiljade takvih. Svi sa državnih univerziteta. Za koje zanimanje da se prekvalifikuju ljudi??? Doktore u njegovatelje, inzinjere u Segrte, pa u Njemacku. Nivo nadrealista.
i ja sam tako zavrsio fax, onda shvatio da nista ne znam, kurs po kurs, malo pomalo i naucio sam, kad nesto znas raditi onda se nije tesko zaposliti, i sad sa ove tacke mogu reci da je fakultet bio gubljenje vremena
Ja sam isto završio državni fakultet (saobraćajni). Gotovo da u cijeloj državi nema konkursa da se traži inženjer saobraćaja, pogotovo ne mogu naći jer nemam iskustvo u struci.