Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najveće putovanje počinje sa prvim korakom, ovo je svakako dobra vijest
BH je ekonomski dovedena u podredjen polozaj, kako u regiji, tako i spram EU, EFTA i inih... Dok god nasi politicari ne usvoje zakone, provedu ih i uspostave potrebne nadlezne institucije na nivou drzave, proizvodi iz BiH mogu da se izvoze u ogranicenom kapacitetu. A i zato su, izmedju ostalog, preplaceni neradnici u BH Parlamentu.
Interesuje me šta ćemo to mi izvoziti na tržišta Švajcarske, Norveške, Islanda i Lihtenštajna
U prevodu mi sve uvozimo a ništa ne izvozimo, kao i dosad.
Cilj je da kroz nekoliko godina ovdje ostane pustoš, očerupane fabrike i neuki, zatucani narod, kome se grade isključivo vjerske škole, pa kada nestane para i hrane za djecu, ostane samo bogu da se molimo.