Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li direktori Elektroprivrede BiH zavrsiti u zatvotu zbog prodaje struje ispod proizvodne cijene?
Ovog robovlasnika Nenadica kad vidim odma nemam godinu dana napretka. Parazit je u svim mogucim odborima i komisijama. Ovo udruzenje je smisljeno za muzenje para iz FBIH kao i dobivanje jeftine radne snage tj robova preko kako kakvih programa zavoda za zaposljavanje. Rob ostaje rob a gazde se bogste iz dana u dan. Da se izglada neki zakon u korist radnika nedaj boze.
Oni bi da muckaju a da poslje ne odgovaraju! Nemojte muckati pa se ne trebate ni plašiti KZa!
Moze ako ce radnik bit isto tako zasticen ko u EU.
Kakva odgovornosti Uprave prema vlasnicima.Pa kod ne postoje Uprave kao u EU vec su to direktori koje su postavili vlasnici fiktivno i koji potpisuju sta im vlasnici kazu.
Poslodavci bi trebalo malo manje kupovati djeci, ženama i ljubavnicama auta preko 150.000KM, ljetovanja od 10-15 hiljada maraka, apartmane po Bjelašnici i ostalo. Kad te troškove srežu onda će biti i za radnike veće plate bez kukanja po medijima kako su ugroženi privrednici