Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci 60 % bascarsije nije prijavljeno, da ima neko pa da vama pise kazne zbog takvih slucajeva, jer neradite svoj posao kako treba. Tacnije znam vas da ste dolazili u odredjene poslovne objekte i niste pisali kaznu, jer ste se "dogovorili" sa gazdama . Znaci Sarajevo bascarsija, kreni od ascinica cevabdzinica pitara i tako dalje.
Kad prestanete jesti cevape i burek da vas podmite kako nebiste kazne pisali, onda ce biti jos vise neprijavljenih radnika, evo sad vec 30 godina na bas carsiji imate jos uvjek veliki broj ne prijavljenih radnika, i to se zna normalno. Sta nam to govori, da ste podkupljiva gamad.
na bascarsiji :)
Da ste mene pitali ne biste morali ni izlaziti na teren, nasli biste vise neprijavljenih radnika. Evo jedna informacija. Cistacice koje ciste u zgradi porezne uprave u Zenici i Novom Travniku, nisu prijavljene.
Proizvodjaci namjestaja po mjeri. 90% ne ispostavljaju pdv racun a uzimaju po dogovorenom poslu od 1000 do 15 000 km minimalno. Kuhinje, dnevne sobe,kupatila...takvih imate u Sarajevu mali milion i onda lagano pare odose za sandzak i tursku..hrvatsku...o zubarima po cijeloj FBIH da ne pricam. .po 5 poslovni prostora, stanova, apartmana.....
Malo su pronašli a i kazne su mizerne.
Baš interesantno kako ne uhvate one radnike kod Alije Budnje koji rade sedam godina ne prijavljeni.
I Schmidt je na crno on je lažni visoki predstavnik jer nema odobrenje UN za tu funkciju. Eno i Dodik to tvrdi, hapsite ga jer se lažno predstavlja.
ovo su lazni posmatraci hahahahahahahah kao na Nadrealistima
Jucer na Heci bila inspekcija samo se radnici sklanjali jer nisu prijavljeni placu kad im inspekcije dodju a onako silu glume mi smo jad i cemer od drzave
Ma kod nas vec svako zna da za bilo koji bolju poziciju mora se preko stranke eto koliko smo mi zaostali, sta je rat uradio
I Sebija je vodila klinicki centar godinama na crno...
a .ebo ti vise ona mater