Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na šta spade privredni grad, nadokgradnja noktiju vodeća privredna grana
Pa ljudi, jel vam nije jasno? Ne možeš privuć privrednike, kad nemaš privrede. Prošla je ratna obnova i povukli su se svi "investitori" koji su pokupili kajmak od pomoći za obnovu. Sad smo ostali sami sa svojim "privrednicima", koji funkcionišu samo na način da se nakače na državnu institituciju i od nje uzimaju pare. Dobro jutro! Probudite se! Propali smo svi !
@Atomac Ok, svaka ti čast. Imat će klošari pred školama čiju djecu da skidaju do gaća! Ugodan provod. Jedino možeš doskočiti da nemaš djece. E jbg onda, svaka ti čast. Nadmudrio si ovaj klošarsko-hoštaplerski sistem. KLAP KLAP KLAP!
@PINK Pričao sam o privredi. Metalnoj industriji, rudarstvu itd itd. Ozbiljnim stvarima. To što imaš firmu koja prodaje drangulije ili pravi smartphone aplikacije i hraniš 4 porodice, to nije ništa! Mislim, svaka tebi čast što nisi "na sisi", al realno, privreda je davno uginula.
Domaca zadaca za novog mandatara..Zoi 84, Skenderija, Sipad, Gras, Sarajevogas...Uletio je ganola u UVALU borova...
Na ovo pitanje sa slike "KO JE UKRAO DECEMBARSKU PLATU" imam jedno kontra pitanje, ko od vas 115 je zaradio decembarsku platu!? Čuj 115 zaposlenih, pa šta radite, jel to u skenderiji svaki dan spektakl?
sad ce to neko kupiti radi lokacije....pa da nam nikne novi alšidi :)
jel tu ima seks shop ????
haj ba i skenderija neće vam narod davati plate najlakše je klix nazvati i dati 50 maraka da se objavi
zatvorite ovo okupljaliste kurvetina i narkomana pod hitno
samo nek gospodje sa notima rade i zive s ledja svojih radnika
Ja svaki dan cekam nova radna mjesta, otvaranje novih firmi,obecanih 100.000 radnih mjesta... Sve se to desava ali u MINUSU..
nista ne brinite! sad vam je dino konakovic na celu kantona sto znaci da vam idu bolja vremena :))))))))))
dole su samo ostali kamatari i oni koji rade na crno,ovi isti na slikama su otjerali sve svojom bahatošću
Jel to ciljaš na Čedu ??? :) :) :)
Ovu skenderiju treba srusiti i razgraditi na atome ili privatizovati. Svakako ima zetra za koncerte i te sportske događaje. Vratiti zemlju vakufu sto se tice njih, a ostalo napraviti poslovni toranj od 200 metara. Malo fali da izgledamo ko Čikago. Od Avazovog tornja nema hajra. Tip napravio toranj u po sela pa mu je cerga s jedne strane, s druge strane kuce sa stalama, s trece strane odlagalište grasovog otpada. Ko da će ga slika Hong Konga ispred oprat. hahahah
sad tri mjeseca gratis,a istjerali ste košarkaše,rukometaše drvopromet gaseći struju zbog 5 klošara kojima niste smjeli ugasiti nikad,netreba vam dati ništa nek vas je be hajriz
PA moramo sacekati dok NOVIH 100 000 ljudi ostane skroz bez posla KAKO bi vlast koja je obecala da ce zaposaljvati poslije izbora, zaposliti 100 000 ljudi. Nismo mi izgleda shvatili predizborno obecanje
Jeli se porez placo na robu? Kiliko Znam vecina na crno prodajetei sad se zalite, A jos naguzove dobili prostore. Sad vam neko treci kriv. E nemoze...