Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ravan ko tepsija vala
Pogled u prazno dok se ne zavrsi druga strana
odličan most... bravo za projekat... sve treba iskoristiti i to je ogromna šteta koliko nam para iz EU za kojekalve projekte prođe kroz ruke jer nas politika i njihovi nesposobni uhljebi ne zastupaju dovoljno i nije ih briga za te stvari... nije ni čudo što nam je država ovakva, kad upravo ti i takvi nemaju interes da urade nešto za svoju zemlju... u svakom slučaju, ovo je odlično, sad još KRO strana i super...
Dzaba most ocam’
Lijep most i treba i dakje graditi ali jako sumnjam da ce R.Hrvatska ubrzo poceti graditi tu prilaznu cestu jer im trenutno nije vazna.Ovdje su onako mudri Latini navukli Dodika na tanak led i obrlatili ga da povuce vitalni nacionalni interes Srba za Peljeski most i tako omoguci njegovu gradnju.Naravno Peljeski most je njima milijardu puta vazniji od ovoga i zato sumnjam da ce uskoro poceti graditi tu cestu.
Ovo je kad sa normalnom državom surađuješ a ne sa Pakistanom,Iranom itd.
Bicikla pjesaci?
Jo jedan u nigdje
Jeli bio orkesrar djuje i sedam prasica??
ovaj most se naziva most zvani čežnja,ima ga ali nema koristi od njega bar za sada a možda za 4 godine pred izbore u BIH most zvani čežnja čak i posluži svrsi,kažem možda.
Okončani radovi a nema pristupne ceste...vrh
Čitam priloge i komentare, svi bi Bosnu uzjahali. Jedni bi da je dijele, drugi da je neutrališu, treći da je sofisticiraju. Velika se hajka loži. A ja na to velim. Dok ima šume, biće Bosne i Hercegovine. Ima u BiH puno gora i potoka. Lako se žedanom vratit.
A ja bi na to dodao:Dok ima šuma bit će i medvjeda
Slucajno sad zavrsen…
Baš dobar most. Bolji od pelješkog duplo.
Ahahaha, ovaj mostić je toliko običan i standardan, svako selo ga ima.
Izgleda kao nesto sto nije vrijedno 8.8 mil €
21 vijek a mi o putevima
Kakva mostčina! Da li je ovo moguce? Jbt, stvarno je ono, graciozan i dug i ravan a i moderan je, ono baš.Jedan od najambicioniznijih i najzahtjevnijh projekata u sjevernoj Bosni je priveden kraju