Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LIJEPO! SAMO NEKA SE GRADI KAKO TREBA!
Šućur Allahu
jel ovo minhen il je sarajevo?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka cast ide ipak na bolje ! Dezurni kriticari mars u pm ! Ovaj sto pse da bi se na zapadu to uradilo za 2 mjesece je najveci demagog na svijetu ! Pa idem autoputem Stutgart Minhen svako ljeto evo 20 godina i uvijek radovi guzve i cirkus. Da zivim u Francuskoj da preciziram dok mi neko nije je... sve po spisku lako je tebi i tako dalje. I ovdje na zapadu ima pranja para i korupcije i znaju 2 km puta raditi po dvije godine itd. Ovo sto je do sada uradjeno je meni licno extra uradjeno. Bio sam u Italiji skoro ma katastrofa putevi rupa do rupe. Sarajevo postaje metropola svidjelo se to nekome ili ne.
@bcde "besplatne autoceste za privatna vozila" ???????????????????? hahahhahahahahahahhahahahah Kakve crne bespaltne ceste? Je li znas da se od svake litre goriva u Njemackoj cak 30 Centi izdvaja za gradnju autoputeva i puteva? Njemacka ima jedno od najskupjih goriva na svijetu. Je li znas koliko se godisnje placa porez na auto za izgradnju cesta? Svako auto mora platiti godisnje izmedju 100 (benzinac) i 350 € (dizelas) poreza, koji je u stvari putarina. Uz to, mora se platiti osiguranje i TÜV pregled. Besplatan autoput u Njemackoj je samo za STRANE DRZAVLJANE. Ali to ce se promjniti za koji mjesec cim Njemacka uvede VINJETE za sve korisnike saveznih autoputeva.
Novinar ne zna ili je greška u pisanju. Ovo nije pogled na rijeku Bosnu nego na Miljacku
JP Autoceste bijela mrlja Bosne i Hercegovine !
Ova je dionica trebala biti davno napravljena. Do sada je trebala mreža autoputeva kroz Bosnu i Hercegovinu biti završena. Ali, desile su se demokratske promjene te to nije urađeno.
Radovi na ovoj dionici počeli su u martu i klix je o tome pisao. Ako se ne varam, pisali ste da je rok za izgradnju ove dionice 11 mjeseci, tj. februar sljedeće godine. A vidim da sada piše kako bi radovi trebali biti završeni do aprila sljedeće godine. Ponavljam, trebali...
Čuj, mozda uvedu i drugu smjenu??!! Pa zar se vec ne radi non stop na jednom takvom objektu, ja smijurije!!!!
Sve se može kad se hoće. ...
Cemu hvaljenje sa 3 (km) autoputa dziberi retardirani lopovski.
Da nema bosanskih pravoslavaca koji su rusili i ruse BiH bilo bi i vise od autoputeva.
ne kontam. izbori su tek 2018. sto bi neko otvarao bilo sta 2015.
Ovo je jedna velika SELENDRA puna iskompleksiranog naroda,svaka cast Sarajevu da u njemu stanuje bar 10% Sarajlija,nego je ONO doslo u opancima i ucahurilo se tu,pa i naglasak nisu u stanju prilagoditi i za vise od 20 god...zalosno
Inace u Zagrebu, Beogradu, Becu, Minhenu zivi isto 90% "domicilnog stanovnistva". Sta bi rekao za Bec u kojem je stranaca 35 % i od kojih gotovo 10% uopste ne zna Njemacki jezik? I da budem iskren: meni su kao Sarajliji draze DOSLE nego "GRADJANI". SVE DOSLE IMAJU POSAO, DOBRE SU KOMSIJE, HOCE POMOCI I UVIJEK SU TU. GRADJANI, TO JESTE SARAJLIJE, SAMO MISLE DA SU GRADJANI: vecina nema zavresnu skolu, nezaposleni su, bave se kriminalom i ku*ce se pederusama po gradu, a uz to nose trenerke. Ako mislis da EPITET GRADJANIN pripisuje "rodjenje u Sarajevu", onda si ocito jako neskolovan i lud. JOS JEDNOM: vise volim svog komsiju SELJAKA IZ SJENICE NEGO 80% DRUGIH "MOJIH RODJENIH SARAJLIJA".
naglasak prilagoditi? jel to neko pravilo novo, asimilacija? svi se ponose svojim porijeklom, dijalektima, u bih treba sve obrnuto raditi...da se razumijemo knjizevni jezik je nesto drugo, lijepo izrazavanje, ali naglasak je ipak malo previse.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Raj za divljake na tockovima.
E čuj "Pogled sa zemlje na zaobilaznicu" na 13. slici...ko da je zaobilaznica na mjesecu :D
Za pohvaliti je da to grade nase firme, nasi radnici itd. Ali covjece, gradimo najsporiji km autoputa u svijetu (a u RS-u, najskuplji) .. moze li malkice brze.. ne smijem ni pitati kada ce zavsiti (jer nije ni pocela gradnja), brzi put uzmedju lasvanske petnje i travnika, bugojna..
Sta je sa transferzalom I, kad će se ona graditi??? Cini se da se samo penny gradi na toj trasi, kule i gradove. Ne znam kako ce tamo cesta proc.
Pa šta će čovjek, da sjedi i čeka ove da počnu graditi transferzalu 40 godina ko što im je trebalo za stupsku petlju...
Kix, nadam se da imate dozvolu direkcije za civilno vazduhoplovstvo za korištenje drona jer to zna biti jako opasno za vazdušni saobraćaj.
U pravu si.da ne bude oboren dron