Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sta nam sluze ti obdusmeni i udruzenja potrosaca?Nek javno pojasne cijene hrane uz jeftiniji benzin.Od politicara nismo ni navikli da nas brane.
Jes jes somun 1.20 a gorivo palo za marku ulje duplo jeftinije itd.
Pa taj somun ili bilo sta drugo napravi radnik kojem je plata za 70-80 posto se digla niko ne radi vise za 600-700 KM realno tako da je to razlog.
U Italiji narod prestao kupovati tjesteninu ona pojeftinila,u Argentini jaja ona pojeftinila i tako širom svijeta ljudi rade.Samo kod nas govedima normala da je piletina 15km,puter 30km,jaja 15 itd,nismo bolje ni zaslužili.
Kako su se Hrvati pobunili i dnevnici danima brujali ko je kriv za vece cijene kad se preslo na eure, kazne za minorna poskupljenja..a nas deru cijenama ko ovce a mi uz kafu i cigar komentarisemo kako je haos poskupilo
Geopoliticki rat izmedju Kine i SAD se odavno vodi, a najbolje tek dolazi
Zagarantovan rat uskoro
Pročitajte naslov bar. Eurozona.
Prestanite kupovati gluposti pa ce cijene poceti padati.
Neosnovana manipulacija cijenama. Počnite kažnjavati sve tržne centre koji dižu cijene i krenut će padati. U mutnom love.
kao da razlog za poskupljenja nisu fiktivne stvari kao što je inflacija ili mistična cijena goriva već nevjerovatna pohlepa kapitalističkog smeća
Inflacija je izmisljena, sve je skuplje u odnosu na 2019. recimo ali za realnih 10% a ne 100%, 200%, ovo sve ostalo je ekstraprofit stranackih biznismena
samo da napomenem da otkupna cijena mlijeka nikad nike bila niza od rata, ista stvar je sa zitaricama
Kod mene su cigle pojeftinile
Hrana je još jeftina, u Titovoj Srboslaviji se raddilo mjesec dana za sto kila brašna.
Zato sto nema kontrole i zato sto su svo lopovi i svi bi da zaradjuju na narodu. I neka zaradjuju kad se narod ne buni.
Ne razumijem