Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgradnja novih energetskih objekata su uvijek dobrodosle i ne mogu biti promasaj. Ako se bude imalo viska struje onda se moze prodavati drugim zemljama i zaradjivati ekstraprofit. Kredit za ovu HE je zakljucen izmedju Elektroprivrede BIH i EBRD-a bez posredovanja drzave tako da se drzava nije opteretila sto je veliki pomak.
Ovakvi nam projekti trebaju, od kojih cemo imati i mi koristi a sto rece i ako se mogne sta komsijama prodat jos bolje !
EP ostvaruje dovoljno veliki profit da moze investirati u nove objekte a to treba iskoristiti. Ovo ce otvoriti nova radna mjesta sto je pozeljno za BIH.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovo su pozitivni koraci koji su potrebni ovoj zemlji, a elektroprivreda sa novi rukovodstvom je pokazala da se u ovoj zemlji moze graditi i uspjesno poslovati iz vlastitih resursa
Za razliku od proslog rukovodstva koje je napravilo gubitke, ovo novo rukovodstvo im je pokazalo kako treba da se radi jer ostvaruje dobit i plus investira.
od kada je grabovica dosao u elektroprivredu ta kompanija je stala na noge i stalno se ostvaruje dobit, za razliku od njegovog predhodnika jerlagica koji je iza sebe ostavio samo dugove
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da imamo normalne političare,u ovakvoj situaciji bi mogli dignuti kredit od 500 miliona i uložit u ekonomiju,npr u Elektro privredu,npr za izgradnju Solarnih Elektrana,Hidro Elektrana,Vjetro Elektrana,domaće firme ubaciti u Gradnju,kada bi se to izgradilo za 5 godina sve,moglo bi se otplačivati od Prihoda tih Elektrana,imali bi posla,a za 15 godina bi mogli otplatit te kredite.....Naravno,mafija ne da....;)
Sad ce pristalice Huse Smajlovica reci kako ovo ON gradi, jer Bože danema njega ne bi bilo ni nas zenicana jer disemo Husinim plucima
Kazu SDP laže e eto sada pa pogledajte kako te laži se ispunjavanju kojim čudom ! Svaka čast EP -BiH na čelu sa Grabovicom . Treba nam vise ovakvih projekata ali u skoro vrijeme ide i izgradnja TE Tuzla i ostalih energetskih projekata u BiH !!
Je li moguce da smo napokon bar u necemu krenuli naprijed? Imamo velike potencijale koje moramo iskoristiti, a ovo bismo mogli iskoristiti cak i za izvoz
JOJ GLEDAJ IM HUSE SVEGA TI ŠTO TRLJA RUKE ZADOVOLJNO.....uletio mu Institut mentalno trebovanih ( IMT)
Kakvi šupljaci. Grabovica, Zlatkov potrčko i mali od kužine je daleko najnesposobniji direktor u javnim preduzećima u FBiH a nesposobni su praktično svi. Doveden je da kao čovjek bez praktično ikakvog iskustva (ali poslušan) rukovodi najvećom BH kompanijom. Taj je survao i dobit od 70 ak miliona od prije njegovog mandata na današnjih 35 miliona i to u hidrološki najboljoj godini u istoriji i 15 % skupljom strujom. He Vranduk slikaju i otvaraju pred svake izbore. Zašto je SDP nije SAGRADIO u svom mandatu i pustio u pogon, to bi bilo nešto. U principu, sljedećih nekoliko mjeseci će biti mnogo vijesti u kojoj će se guzonje okupljati da pred tv kamerama u žutim šljemovima presjecaju nekakve trake po gradilištima. I prije nego počnete to smeće gledati savjetujem vam ne vjerujte-Šupljak. Uzgred primjećujem da ovdje postove lajkuje čitava vojska SDP mladeži. Sorry djeco, svi nadzorni odbori su već zauzeti, džaba vam je hvaliti Gazdine spinove, izbori se bliže a zastor polako spušta.
U kost!
Elektroprivreda radi odlican posao,ova vlada izgleda da je sposobna i da ce dosta toga donijeti BiH.samo nastaviti ovako.
e, jesu se dobro naslikali , a od brane šta bude
To oni hoće da mi pomislimo kako su iz svog džepa platili, da zaboravimo da je to ustvari naš novac.
Od velike vaznosti je sto se ne ugrozava prije svega nacionalni park i okolina, a s ovom investicijom se dobija ono sto svi mi prizeljkujemo, od novih radnih mjesta, novog novca za nova ulaganja i mnogo toga sto mi nismo svjesni!
Dokaz da su pravi ljudi trebali doći da bi se projeti sa maketa preselili na teren! Investiranje u energetski sektor ne može biti promašaj i sasvim sigurno je jedan od vitalnih nacionalnih interesa!!!!
Kada cemo praviti nuklearke? 😃
Vidi SDP-ovih lopova! Najveći u istoriji Bosne
Ja vidim istureno komandno mijesto, dvije mašine, desetak radnika i tople zagrljaje :) Da su još koju mašinu dovukli mozda bi i sexa bilo :))
EP je izraslo u jedno ozbiljno preduzeće što podržavam u potpunosti, projekti poput ovog trebaju u najmanju ruku da postanu tradicija
Ove komentare kao da ostavlja lično blećak Nikšić. hahahhah!!!!