Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fotke govore na kojem nivou razvoja je stanovnistvo BiH.
@Hatab Noooroooood znooooo!
@Hatab Na kojem nivou razvoja je onda covjecanatvo kad su okeani puni ovog. Mislim smece je lose ali koji je problem ovo pokupit ako mi ogrozava egzistenciju?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Isto tako bacaju automobilske gume u Kosovski potok u centru Sarajeva. Na tom području sarajevske opstine centar su mahom doseljenici iz istočne Bosne . Na ovom primjeru se može vidjeti da BIH ne vole ni Srbi ni Bošnjaci ni Hrvati . Ne volimo svoju zemlju čast izuzecima
@Rabbit kosevski potok:)) pardon
Većina otpada je kao što se vidi organskog porijekla (drveće, lišće i sl.) koje voda donese nakon obilnih kiša. Ima i plastike koju donesu potoci. Hidroelektrane i brane nemaju veze sa ovim. Tekst je uvod jer vlasnici ribogojilišta tuže Elektroprivredu stalno i hoće para bez motike. A narod i novinarčići se nalože bez veze. Na hidroelektranama nije bilo preljeva i nije smeće došlo sa uzvodnih hidroelektrana već iz sliva Salakovca, Budite bar malo objektivni takozvani stručnjaci
sta vam drugo preostaje neg da pocistite. naravno oni kojima to smece najvise smeta tj cini stetu. a ovim babunima sto bacaju porucujem da jos vise bacaju dabogda imse ruke osushile.
Pošto mi je komentar dug pa sam morao iz dva djela ga poslati, zovem se Ivan Čolak, direktor Salmon d.o.o. i odgovorno tvrdim da je tekst namješten.
Drugi put tko bude pisao ovaj tekst nek se autor predstavi i imenuje svoj ribnjak na kome je počinjena šteta a ne sa svrstaje sve ribnjake u ovu jeftinu malverzaciju. Još jednom, tekst je ne istinit. S poštovanjem.
Pozdrav, Ja sam direktor ribogojilišta SALMON d.o.o. Koji je lociran na Neretvi na Salakovcu, odgovorno tvrdim da je teks lažan i da smeća uopće nema, najveće smeće je list sa grana koji su nanosima vjetra dospjele u vodu, ali to se sve očisti za 10 minuta i ne stvara nikakav problem, članak je lažan i želi se prikazati loša slika na ribogojilištu a koja je u svim pogledima Bogu hvala suprotna.
Pa ne može se preko NOĆI, promjenti tradicija i navika kao TRONACIONALNI KULTURNI izražaj !!!
Propast! Svijest = zero!
Kakva bagra ovde živi, sve treba protjerati i naseliti zivotinje.
A ko je kriv za silne ''nakupine'' u onim velikim, lijepim, skupim zgradama ( Institucije BiH) na Marin Dvoru?
A da ribari malo pociste svoje dvoriste? Meni kad vjetar nanese lisce u dvoriste, ne kmecim, nego pocistim.
Ljudi pljuju Bakira, Dodika, Čovića i druge. Baš su oni pobacali ovo smeće u rijeku...
Gledam komentare na Facebooku. Članak o budalam Makron i Vučicu koji piju preko 40 komentara. Članak o ekološkoj katastrofi u predivnoj Neretvi (narod za to kriv): 0 komentara
To smeće ne uzrokuje samo pomor ribe u ribnjacima. Ono pogibeljno utiče na kompletan eko sistem. tog područja. Ali, očito nigdje nema ekološke svijesti i konkretnih akcija. U ovoj državi niko ne odgovara nizašta, ne možeš biti pametan šta ko treba da radi, šta je kome dužnost jer tu je previše pametnjakovića koji mogu satima obrazlagati da to nije u njihovoj nadležnosti.
uzzas! da li je poznato koji koMstitutivni nErod je prouzrAcio ovu kaPastrofu?
Gdje idu novci od uplata prilikom registracije vozila. Uplatnice za zaštitu okoliša za opštinu, za kanton. To se godinama uplaćuje????