Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje ima te uvozne piletine objavite da odem kupiti
Samo podrzavajte EU klimatske aktiviste u sprecavanje izgradnje Bloka7 Te Tuzla pa ce file biti 30 KM/kg zbog preskupe struje iz obnovljivih izvora
ima i to dobra cijena
Znači bila cijena ispod 5 KM u maloprodaji i odlično im išlo... Sada 16 KM i ne ide? Treba struja hrana i gorivo. Struja neznatno poskupila, gorivo ispod 2.5 KM (dugo nije bilo jeftinije), hrana za zavisi od goriva? Neko nas levato cijelo vrijeme?
Nek su naši, u TK, dali maturantima za odjela i cajke po 300,00 KM.
Pa uzgajajte pilad i orite zemlju. Il ne kupujte sto je skupo.
Evo dosla nova vlada pa nek rijesi problem,kazu oni prije bili lopovi,unistavali krali... Sad ide prica,pa znate nije to bas lako,ne mozemo,trazimo nacin da reagujemo,vidjet cemo,uzet cemo kredit...
Kad je gorivo skupo, skupo sve jer cijene goriva uvjetuju uvoz, cijene hrane… sad kad je gorivo pojeftinilo, cijene namirnica i dalje velike. Sta je reci? Lihvari, nek sve istruhne na policama.
Ako sam razumio, marža od 30-35% im je mala? Haloooo???? Potražnja velika, a ne povećavaju proizvodnju? Treba li im nešto nacrtati?
kad mi prahne ja se prikradem i lapim koku od susjede preko puta
otvorite torove i pustite te pilice nek zive na slobodi !
Čuna je moja na izdisaju, file bio 9.5 KM, čim je počeo Ramazan skočila piletina na 14 KM. Nije koncentrat skočio, nit je gorivo skočilo, skočio je samo njihov apetit.
Ljudi ja ovo ne mogu slušat. Gajio sam sve osim krmača. Na pilićima tvrdim da je zarada na uloženo dupla. Znači uložiš 10KM i za 45-50 dana imaš najmanje 20. Problem je što su to gazde stekle izrabljivanjem radnika za male pare pa sad neće niko u smrad a oni bi i dalje da štancaju 10 000 pilića u turi a oni i njihova djeca neće da se prljaju. Kraj priče.
Da hoce propast, prosla su vremena kad se piletina prodavala za 5KM , gazda vozi Q7 a radnici primaju minimalac i to na ruke... Sami smo sebe unistili
Zaledjeninpileci file je i po definiciji i po pravilnicima JESTE svjeze meso Ne krsi se ni jedan propis on jeste svjeze meso Drugo uvoza istog ne bi bilo da se ne isplati odnosno da cijene nisu neosnovano napucane. Niko pametan nece jesti piletinu skuplju od junetine ili pastrmke!
Super meso I treba biti skupo, jadne zivotinje se mice I kolju, zamisli da je jos jeftino.. Ako one Mogu platiti zivotom, I vi novcanikom!
Bojkot i mesa i jaja!
a prvi madi uvezao 10 kontenjera pa onda sjeli i dogovorili se prije ramazana za cijene kao i prošle godine. I onda plate članak da se narodu baci prašina u oči