Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz sve ono što me nervira u Penny-u, oni ipak plate radnika. Traže da se radi...i žestoki su...ali isto tako se mora reći i da su ljudi. Za razliku od ostalih izrabljivača u maloprodaji. Fali im znanja da bi napravili iskorak ozbiljniji, ali fakat nisu loši. Dakle...samo naprijed momci...
Naravno rade za sve državne praznike bem ti takvu domaću firmu...
@bloodyduke ne bi radio da ima drzave ko sto je nema Ne bi ni vikendom Da mora platiti subotom 100% satnicu na osnovnu platu nedeljom 200% a praznikom 300% satnicu... Nocne tarife posebno Prekovremeno nad 8 sati posebno A pored toga platiti posebne poreze za rad vikendom nedeljom ili praznicima ili radom od 24 sata... Vidio bi i kako domaca bosanska glavesina ne rafi praznicima vikendom i slicno... Ovako ko na divljem zapadu radi sta hos i kako hos A petkom odes na dzumu da saperes grijehe
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sto vise "Penny plus-ova" i Bingo-va" a sto manje Konzuma i slovenackih Tuseva. Stranci dolaze da UZMU oni nisu dosli da nasim narodima daju bilo sta. Pamet u glavu i kupujmo proizvedeno u BiH i po mogucnosti u nasim lancima/prodavnicama. Da izbjegnemo prevare tipa slovenackog Tusa, koji dobavljacima nije platio uzetu robu.
@fatamorganova Ne bih se spustao na vas nivo. Ja nisam rekao da "Penny" proizvodi bilo sta niti da treba kupovati kinesku robu. Komentar vam je krajnje neukusan. Naprotiv ja sam misljenja da treba kupovati robu proizvedenu u BiH i da je bolje kupovati u nasim lancima/prodavnicama. Sta je lose u tome? Ako kupci prestanu kupovati kinesku robu, vlasnik je nece ni nabavljati. Trgovci (vecina) nisu patrioti oni prodaju ono gdje ocekuju zaradu.
jos da plate porez bilo bi dobroo
Da Bog da propali SDA lopovi!
Apple store radi i nedjeljom od 9-17 sati... 😊 😊 😊 😊
Prva slika je poprilično zbunjujuća... 😯😂
Peni ,peni
Da ne napravi i Penny sr.nje kao Bingo: Dok je bio Mercator, u njemu je bilo NAJVIŠE BiH proizvoda od svih lanaca. Bingo, mjesto da uzme od Jami-ja, pod svojim "brendom" prodaje smrznuto povrće na kome piše "proizvedeno u Srbiji". E, ne bih uzeo nešto iz Srbije (ili proizvedeno u republici mrskoj), pa da i džabe daju, a ne za svoje pare!
Dođeš subotom u Penny market u Velušićima, otegao se red do neba na samo 2 kase koje rade, na njima babuskare sa kolicima punim do vrha, druge kase i ona brza kasa (za ljude sa korpama) ne rade, a nigdje poslovođe da kaže "otvorite i druge kase". Takva neposlovnost se u Konzumu ne može desiti... Ovi u Penny-ju imaju još puno da nauče
A da li imaju Ditine proizvode??
nopee
Davorine Sekuliću hvala za sliku br 23
a gdje je pecat
Penny-s Plus :)
...smeće od robe...
@Ja Jesam Alien ,,Jarane,bit će da ti onda pripadaš marvi??Ima na livadi za tebe prave robe,ide proljeće pa na ispašu i navali..a sad će i korida ..prijavi se..
@tzz Gledaj šta je marve ,na klixu,našli se uvrijedjeni pa reaguju.Haj sad iz štale lagano na pašu, ne zaboravite se prijavit.