Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svima valja osim pojedinim Tuzlacima, oni bi tu i dalje zeljeli mocvaru u kojoj su se skupljali narkomani. Ovaj projekat je preporodio Tuzlu, htjeli to neki priznati ili ne.
Samo sve u bosni moramo dici na visi nivo malo... samo to... ako ne uspijemo, to je ciganija onda
Više puta sam bio. Doslovno u tri godine je sve oronulo, propalo, nema novih sadrzaja Na 1. malom bazenu sa crvenim tobogan ima voda kapa po elektroinstalacija. Sve hrdjavo. A. imaju extra potencijala. Ali to je ta liberalno neokomunisticka svita širokih shvatanja.
jedne godine sam dolazio, loša prolazna saobracajnica, tretoari, okolo objekti neadekvati...
očima radost,guzici žalost..užas ,smdi na fekalije,bio ove godine pola sata i noga
ovakav turistički nivo je podignut najviše zahvaljujući gospodinu Porobiću..da bilo ko vodi Panoniku sve to bilo u haosu bez obzira na ulaganje...čestitke svima a posebno poštenom direktoru..
Gledaj ti kako nisu vikendice nista ne moze ostati da se niece ugnijezdit i zabarikadirat,ne moze ostati malo divlje nego odmah moraju zatvorit kucetinama i smecem
I tebe popisati
Pa sad je najljepse ,zasto je zabranjeno kad je jos toplo
Koliko je Porobic dobio novca iz budžeta za održavanje i rad preduzeca?
Kad ce ministarsko c vijece smanjiti nama cijene hrane ? Penzioneri nam crkaju gospodo!!!
Kakav bolan hokej
Da ima hokej bilo bi kad ce bosnjo imati svoj satelit u orbiti
neka propadnu islamofobi