Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za prilike u BiH Haram certifikat bi bio prikladniji. Ne znam da li nešto može biti halal, ako radnik radi kao konj i prima neku crkavicu za svoj rad.
#@mko again returned Halal certifikat nema veze sa sda ili bilo kojom drugom politicko partijom njega izdaje Islamska zajednica u BiH, i ko ispunjava usloe taj dobije i certifikat
Hrana halal, ljudi haram ;)
Uguraće se Lijanovići i ovdje :-D
jel to u halal hrani nema antibiotika. jel to u halal hrani nema GMO ? jel to u halal hrani nema steroida? jel to u halal hrani nema konzervansa ? pogotovo onih sa E oznakom ? neki od njih su zna se na kojoj bazi.
JEDVA ČEKAM UDRUŽENJE POD NAZIVOM ,,HALAL LOPOVLUCIMA,,
Halal je super potez jer otvara vrata izvozu u recemo GCC gdje ni kečap nemozes uvesti ako nije Halal.
A sta mi to izvozimo osim oruzja i municije?
srpski izraz alal ti vera vodi porijeklo od islamskog pojma halala al to srbi nekontaju 😂
Su ti srbi nabili neke komplekse? I kompletan bosnjacki jezik vuce porijeklo od srpsko-hrvatskog....
kakav srpski jezik ?? pa vas knjizevni jezik vuce porijeklo od bosanskog ..oni iz juzne srbije ga moraju uciti u skolama kao i hrvati iz zagorja..sto blize bosni to cisci jezik govorite ..samim tim znaci da ste vi ukrali bosanski jezik
ali vrhunac halal preseravanja je halal hrana za ribe
u ovoj državi nema sramote pa evo nam još jedno udruženje da nas pljačka.
Halal hrana, a stoku i živinu drže u najgorim uslovima kao u konc. logoru. Kolju ih na traci, trpaju koncentriranom hranom... Još uz to spominju "Allahu ekber" - koje ne postoji nigdje u Kur'anu (vjerovali ili ne), da bi onda to meso proglasili halal.
kako si samo glup.
Podršku su dali sve sami dušmani: predstavnici Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, Agencije za promociju stranih investicija FIPA te Vanjskotrgovinske komore BiH. Umjesto da su odveli domaće proizvođače hrane na EXPO 2015 u Milano koji počinje 1.maja itraje 6 mjeseci i to posvećen hrani, oni im izrazili "podršku"!?
....i nek crknu dušmani!
Može li netko objasniti što je Halal certifikat,čemu služi i kako se može dobiti. Imam neke šljive i od njim pravim marmelade
Ja mislim da se halal odnosi samo na mesni proizvid i ptoizvode koje koriste zivotinjski zelatin
Halal vam ćufte.
halal vam racku ;))
Klado seoska.
meni se obraćaš???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)