Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Serem vam se na plin.
Русија брани интересе Србије у УН и док је тако Косово је Србија!
Sarajevogas sa svojom cijenom gasa je postojanje gasne infrastrukture i korištenje iste doveo do besmisla. Uskoro nece imati kome prodavati gas. BH gas u srednjoj Bosni ne može da nađe distributera jer niko nece gas. Sa druge strane po ovoj cijeni, Rusima ne pada na pamet da prekinu isporuku pa nisu ludi, tako da postizanje ovog nekakvog sporazuma nije nikakav uspjeh, naprotiv radovati se cinjenici da ćemo plaćati najskuplji gas na svijetu mogu samo budale.
Mujo, dobro si im rekao, primitivizam i pohlepa.
Taman mi slijedeće godine neće ni trebati plin pošto neću moći da ga plaćam...
I šta sad, treba im aplauz, zahvalnicu, orden dati? Nagraditi novim mandatom na izborima? 20 godina isti problem.
Bravo, nije ih stid pomenuti da su se morali dogovarati majku jebli ovo treba da se osigura za narednih 20god Rusi mogu na ovaj nacin kad god hoce reci STOP isporuci, a vidis i ovako da se dogovarta 17.12, znaci zima uvelike.
Mnogima bi u 2014. godini trebalo puštati nervni gas