Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E pa drago mi je da je Opcina vec demantovala, molim ove dusebriznike da se previse ne brinu i da dobro provjere vijesti.
Skupština Kantona Sarajevo usvojila u novembru 2019. godine Prijedlog odluke o davanju saglasnosti za potpisivanje ugovora o kupoprodaji zemljišta putem neposredne pogodbe između Zavoda za izgradnju Kantona Sarajevo i Elvira Imamovića u svrhu oblikovanja građevinske parcele.
@origanoo MAMA HALIME,ANIDE,ELME I NJENOG BRATA MI KAO I ELVIRE SADA PROMIJENJENO U ELE MI MOZETE SAMO SANJATI DA CETE DOCI NA VLAST U OPCINI CENTAR PORED IZBORA I OPCIJE ZA GLASANJE POD IMENOM NEDZAD AJNADZIC-NIKAD!!!IZA TOG COVJEKA STOJE DJELA,STOJE URADENI PROJEKTI,STOJE ISPUNJENA OBECANJA!TO NAROD ODLICNO ZNA I TU ISTINU NE MOZETE PRIKRITI,SRUSITI NITI ZATASKATI JER JE TU I VIDI SE!POY
Drago mi je da su ovi krivi navodi demantovani od strane Opcine,a ovi iz Eko akcije bi iduci put trebali malo vise voditi racuna i provjeriti tacnost informacija koje objavljuju.
Skupština Kantona Sarajevo usvojila u novembru 2019. godine Prijedlog odluke o davanju saglasnosti za potpisivanje ugovora o kupoprodaji zemljišta putem neposredne pogodbe između Zavoda za izgradnju Kantona Sarajevo i Elvira Imamovića u svrhu oblikovanja građevinske parcele.
@common @24sata...a de mi reci zivota ti sta je tvoj smisao zivota, pa ti si veci bot neg svi ovi sa klixa zajedno ukljucujuci i buljevara...mozda ste u talu nekom...imas 24h u svakom danu idi ba uzivaj u zivotu, trebe, folovi....nemoj ovdje mem i vlagu ostavljat...zivot ti prodje na klixu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa je li realno da su ovako pojedinci iskrivili ovu vijest i predstavili da je opcina ucinila nesto sto uopce nije realizirano? Drugo, jos bitnije da su nesto sto u skladu sa zakonom moze biti realizirano i bilo bi jedino ispravno za uciniti, pokusali prikazati kao neku prevaru. Puna podrska opcini u provodjenju svih procedura u skladu sa zakonom!
"Mi nismo prodali zemljiste", mi smo se samo neposredno pogodili... I dali neke nevazne papire za gradnju... Tricave dozvole, saglasnosti, trt, mrt...
niste prodali zemlju,ali ste bez obavjesti i znanja,,,PROMJENILI REGULACIONI PLAN GRADNJE..TE STE TIME DOZVOLILI GRADNJU NEBODERA...NORMALNO JE DA STE TIME DOZVOLILI GRADNJU NEBODERA,,,,KOME SUPLJIRATE,,BAKIR NAREDIO..
Kriminal !!!
hvala vladi i konakovicu sto se brinu za gradjane i grad Sarajevo da bude cistiji
Kako smo ko beton po zelenilu... Najjači..
Nema gore općine od Novog Sarajeva jedan obični papir se čeka nekoliko mjeseci a dali dozvole za skalameriju i ruglo od 25 spratova kod Hitne
Nisam ni mislio da će preživjeti neka zelena površina sa ovim smrdama od načelnika. Samo da se zna.
sami smo sebi najveći dušmani
Opaaa sta je ovdje botova.
Sva ova neistinita prica o prodaji zemljista i Opcini Centar totalno bespotrebna,umjesto da ste prethodno provjerili informacije koje iznosite.
@pebble A nosu nikad do sad, pa sto bi sada?!
Hajmo polahko, mozete li dan bez blacenja Opcine Centar I najjaceg i najsposobnijeg covjeka koji je na celu iste???Zasto kazem ovo sve, jer za ovaj period od 2016godine do danas Opcina se preporodila I toliko uspjesnih projekata je realizovala. Mnogo napadate, a nikako ne istrazujete cinjenice, procedure, pa ste time neprofesionalni, I samo se blamirate.
@zuripolahko Bravo! Istina sve receno.
Sasvim jasno da je ovo jedan u nizu pokusaja da se privuce paznja iznosenjem lazi i negativnosti o opcini,mozda bi vam bilo pametnije da se prestanete baviti Opcinom Centar koja svoj posao radi kako treba sto je potvrdila i u ovom slucaju.
kako vas nije stid da se pisu ovakvi naslovi, opcina centar to nikad ne bi ni uradila dok se svi pravni odnosi ne rijese, neko bas plasira lazne price, uzas