Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod mene nana pravi pekmez,tegla cener,kažu da liječi sve...
gdje nana prodaje pekmez
Ona ga pravi,ne prodaje ga...:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo sad pogledam,imam u kuci 4 marmelade od 4 razlicita proizvodjaca i na svakoj pise da sadrzi sumporni dioksid.Znaci da sve bacim.
......immediately.......
Ako je bestilj onda nece sumpor u to :D :D
Selo na čelo. :)
Ne znam sto uopste mecu ove sastojke u dzem, odavno nema potrebe za tim. Sam pao, sam se ubio, sto bi rekli.
A sada EPP......AMKO KOMERC...kupujte kod nas...kupijte kod nas tralalalaa
Neko, cini se, placa klix za objavu ovakvih informacija. Naravno, uvijek radije biram Bingo (domaca firma) nego Konzum (strana firma). Ali, ipak, sve su prilike da lobiji upravljaju i novostima u "virtuelnom" svijetu...
Svaka druga marmelada na policama sadrzi sumporni dioksid
Istina je, jako je opasna. Jučer mi je prijetila nožem i pokušala oteti telefon.
Jedi Bošnjo smeće koje nece niko, ne bi li ustedio 0,20-0,30 KM
jedemo svakakva govna sa mirisima vocnim
Kupiti željeno voće na pijaci, skuhati na šporetu i napuniti sterilisane teglice. To je svega 30 minuta posla. Zdravije, jeftinije i neuporedivo ukusnije. Pamet u glavu ljudi!
Jeste 30 minuta al' u kurcu. Prvo, cijena voca. Voce nije dzaba. Kao ni secer, koji je konzervans. Onda, nije mala zajebancija to voce oprati, pregledati i ocistiti. Kome ne smeta da lomi zube na kospice ili da jede kojekakve bube koje mozda nastanjuju to voce ili pak da se tovi raznoraznom budji i gljivicama koje po tom vocu rastu koje nikad i nikako ne luce toksine i ne izazivaju nepozeljne reakcije - moze preskociti taj proces. U suprotnom, to je po turi bar jedan dan vikenda. Recimo subota. Onda cekas jeftinu struju, ko ima vikend sat ceka nedelju. Pa ustanes rano i dobro izribas tegle i boce, pa ih stavis dole u rernu da se griju, a gore kuhas i mijesas pekmez da ne zagori. Onda ga sipas u vruce tegle, pa vratis u rernu da prokuha u tegli, pa ga tako "vruce u vruce" brtvis poklopcem, cistis i slazes da se hladi. Dok zavrsis, dan davno prosao, ledja i noge ti otpadaju, sav si izgorio od sporeta i zaklinjes se da nikad vise, da za ljeka treba, neces to raditi opet.
@sleepymcsleep A volio bi slasno pojesti ako neko drugi to sve odradi umjesto tebe? Kako da ne. Nego drži se ti industrijske hrane, nemoj slučajno da te leđa zabole zarad boljeg zdravlja. Vidi se da su te odgajali pod staklenikom. Pa šta ako se pojede koji crv u trešnji, nije me do sada ubio pa neće ni od sada. Ne daj bože da svi tako razmišljamo kao ti, pa kapitalizam bi nas do sada sve decimirao na za njega prihvatljivu vrijednost, na 100 stanovnika po kvadratnom kilometru po gradovima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Konzum je sam po sebi opasan
mudro zboriš
Ima jos opasniji zaštitar na vratima stoji ne možeš ništa iznjet cak ni mameladu.
Ova marmelada nije radioaktivna, ona je malo radioaktivna.
Ne zna co'jk vise sta ce kupit .
Ne brini. Nasi politicari su veoma brizni ljudi i bas se brinu za nas pa uskoro necemo imati takvih dilema. Jos samo jednom da se oobnovi koji vozni park i necemo moci kupiti nista. :D
K+ :D
Ko jos kupuje u konzumu... Najskuplji su, na kasama rade neke nane u prosjeku od 60 godina koje nemaju opce kulture i ne znaju odgovoriti na "dobar dan" a kamo li da one prve pitaju. Da ne pominjem kako gledaju kupce, kao da su im svi pobili pola familije.