Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zenica da gravitira kao „Sarajevo-Sjever“ bi bila 10 puta uspjesnija! Ali vi u BiH tezite svi „necemu svome“ a ne razvoju ekonomije i drustva! Zar je moguce da Zenica nema voz svako 15-30 minuta za Sarajevo sa stanicama Sarajevo - Sjever (Podlugovi) i Sarajevo - Rajlovac gdje dobijas direktne autobuske linije za sve vazne ekonomske relacije (Sarajevo Sjever - Vogosca - Skenderija, Sarajevo Sjever - Olovo, Sarajevo Rajlovac - Lukavica, Sarajevo Rajlovac - Ilidza - Hrasnica).
U BiH svako selo mora biti za sebe i imati vlastitu NESPOSOBNU ADMINISTRACIJU!!!
Nek se bogati ko hoce samo nek se gradi poslovna zona, nek se gradi sve zivo u Zenici jer je Zenica propala ko Grčka u gradu nemaš gdje izać kako treba, nema ništa. Od gradova srednje veličine (Mostar, Tuzla..) Zenica je najgori grad. “Najsirotinjskiji”, i to se mora promijeniti.
ma sda zna najbolje kako to treba ta ce kasumovic....on pljacka tek par godina...sda je sampion
Ova Zenica izvozi ministre u Sarajevo, brafffooooo
Za ovo se zemljište u Fudinu prodaju znalo još prije 4-5 godina, nije ovo od jučer. Iskreno da vam kažem svima. Stoka smo ista kao Fudo ako ovo prodje.
Gledaj zgrade depresija te ufati odma
Fudo po Janji i Bijeljini preko jedne osobe odmah poslije rata kupovao jeftino zemlju od srba koji su otisli, pa sad to hoce debelo da naplati. To mu je i bio cilj od samog pocetka, zbog toga se i kandidovao za gradonacelnika. Tu osobu sto mu je zavrsila kupovine nagradio stalnim poslom na carini.Realno, covjek za ova 2 ili 3 mandata nista nije uradio
Sve ti je receno sa ovih 7%u vlasnistvu grada a rest privatno zemljiste.. Milijarde su se pokrale i oprale na VC a oni nas zabavljaju sa dnevnopolitickim smicalicama..
Sad da se ja "malo" navijem. Nije ista cijena tu kao što je cjena u gradu. Pa zašto onda ja, koji živim 3 km dalje od poslovne zone koja se pominje u textu, platih 12000 građevinsku dozvolu za kuću?? Tad ste mi rekli da je to GRADSKA zona klasifikacije 2 a ja ni asfalta ni rasvjete do kuće nemam. Baš se pitam koju ćeš Kasumoviću, klasifikaciju dodjeliti svojoj parceli, možda 4 ? Sram da vas bude bagro lopovska.
Hoce li fujdo prodati i ovo?