Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo nema nikakve veze sa ovako extremno poskupljenjem na svim nivoima ,znači sve živo i mrtvo je poskupelo
Moramo da trpimo bolje i to nego da nam putin zavrce muda. i naravno balkanski seperatisti koji cekaju kao misevi putinovu pobjedu.
Bravo na komentar. Cijena nafte ide na berzu. Nema predsjednika u svijetu koji moze to kontrolizirati. Potraznjana berzi daje odgovor. Hvala
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jasta, satrse se spustajuci, ocigledno nekome odgovara ovaj haos.
Svakome ko proizvodi i prodaje gorivo
kad se sjetim kad su vam vakcine prodavali državi a fol vi džaba dobivali cjepljenje, e saš ga 100 puta skuplje platit.
AHMEDI SILA
braovoo
Kolike su tu pare u igri to je haos.
Da bi izgledalo kao da Ameri zele pomoci da snize cijenu mafte, oni iskoristavaju ovu situaciju i prodat ce naftu po rekordnoj cijeni ;).
Dolazi vrijeme u kojem papirni novac nece značiti nista, ko imao zlata, nafte i ostali zaebancija biti ce bogat, onaj ko imao samo papir koji printa svaki dan ce baciti bombu na onoga ko ima ovo gore bogatstvo, voli vas baba JoLa.
Stara budala. On dode na pumpu i toci umjesto nafte benzin. Auto malo malo na servisu
Sve prodat jer će sve ići na struju još malo... Ima smisla nafta za 10 do 20 godina će biti bezvrijedna a rezerve su ogromne.
Sve je isto kao i prije agresije na Ukrainu. Mi placamo skupu naftu zbog fore - mozda nestane!!
Drugim riječima, Ameri ce se vozit na rezervi.
Šta li se sad iza brda valja…
I kakav je to odgovor, koristiš rezervu?
U Rusiji je litar benzinajedna marka. U Americi 3 marke litar. Evropska Unija 5 maraka litar.
Nažalost ali se upravo budimo iz Američkog sna..
Pogledaj ovog demona
budemo mudri nemojmo kupovati vise nego sto nam treba tada dolazi do poskupljenja pustio trgovce da im pocnu isticati rokovi.