Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najsiromasnija zemlja u Evropi okrece se od najjeftinijeg ka najskupljem plinu.
bosnje, koji su to dupelizci. Nije cudo sto srbi nemogu s vama. dijagnoza
Vežite se za Europu u Rusiji nije nam mjesto ,,gledajte malo šire ..Svaka čast Putinu ali ja gledam od čega živim.Mene Rusija ne hrani već baš zapad. ..Dodik bi ko Vučić ali neće da može...I Vučić se okreće ka Zapadu.
Vežite se za Europu u Rusiji nije nam mjesto ,,gledajte malo šire ..Svaka čast Putinu ali ja gledam od čega živim.Mene Rusija ne hrani već baš zapad. ..Dodik bi ko Vučić ali neće da može...I Vučić se okreće ka Zapadu.
Jbg, gdje je problem? Ruski plin, a i nafta, svakako ne mogu doći do Srbije dok je Rusija pod sankcijama. Volim što imamo ovakve dvije pametnice u predsjedništvu, ma divota.
ma namjerno idu ovom krmku dodiku na ruku. sad će on opet kmečati kako se radi protiv srba, protiv rs-a, da ne mogu nijedan projekat uraditi. i ovaj put će biti u pravu. koga briga odakle ide plin, samo da ga se ima. koga to briga od obične raje koja jedva plaća račune? znači, ovo je sve dogovoreno i kočenje i sve.
Plin od Azera ili od Turske dolazi preko Srbije. Sarajevo se u ratu grijalo na Ruski plin. Onda ova dva govneta od ljudi (šefik i željko)da bi se svađali sa trećim govnetom (miletom)spremni su cijelu BiH staviti na 4x skuplji plin. Kakvi retardirani idioti. Briga njih kako narod živi i preživljava
Zapad nama noz u ledja sa Izbornim Zakonom a nasi ublehasi dalje zele se prepucavati sa Rusima radi njih.
Nismo primljenini u EU a stalno se dolazi i indirektno nam se naredjuje nesto. Zajmovi i finansijske pomoci nisu adekvatna zamjena kupovini jeftinijeg, istocnog plina.
Dzafonja nece placat racune gradjanima, a svi privredni subjekti koji trose plin ce dizati cijene svojih ponuda...kad se predje na zapadni plin. Posljedice ce osjetiti i oni koji se ne griju na plin.
Jbm ...imal iko DAMU u BiH ? Sta koji djavo vi se okrecete !? Okrenite se vi oko sebe
Kako bih volio da Rusi prekinu dostavu, da ubrzaju okretanje od rusko plina...
BiH se priključuje na američki LNG terminal u Hr
Ti se okreći Dzaferovic Tebi su dede bile otimanci pa ujkica a ti mudžahedin a meni treba jeftini ruski plin
Dali vi čitate šta se priključuje na taj tok? Normalno je da će odbiti, Dodik će sve uraditi na štetu BiH a neki lojavi Srbin će vrijeđati Džaferovića.
Ne treba nam ništa Rusko ni Srbsko.
Još se pitaju zašto želimo izlaz iz BiH ...
Nema vama nikud, sjedi đe si.
Niko se ne pita, nikome nije ni bitno. Necete i tacka.