Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemozete kokosari usicarit' ni marke,ni BL aerodrom ni BH-airlines,dzaba vam najava,i ono "trebalo bi".Bolje zatvorite te firme u ovom teskom vremenu da bar nepravite ogromne gubitke,a kada dodje vrijeme,umjesto cartera uvedite redovnu liniju.
Koliko ja poznajem ove krajeve ovo je slika Kotora a ne Tivta?
Aerodrom je otprilike na sredini izmedju Tivta i Kotora.
ja ne znam koja bi se budala usudila da leti u srpskom avionu
Kakav srpski avion, kad je sarajevski B&H Airlines u pitanju????????
....mislim u dodigovom avionu njegove tzv "republike srpske"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja bila na jablanickom jezeru na ljetovanju i nema vise za ovu godinu
Prema našim istraživanjima, postoji potreba za ovom aviolinijom", kaže Janjić. ----------------------------------- Sviranje kurcu, radi se o Federalnoj aviokompaniji koja nabija FBIH dugove da bi odrzavala liniju za koju nema ni osnove da bude isplativa.
Zasto Dodik fino ne pljune lovu za odrzavanje ove linije, kao sto je dotirao let iz budzeta za Milano kad je mali u njega studirao tamo?
@samton B&H Airlines leti jednom sedmicno na ovoj liniji gdje karta iznosi 259KM (povratna). 1. Aerodromi RS-a B&H Airlinesu GARANTUJU popunjenost sjedista od 70%. Break Even je kod popunjenosti od oko 55% prema sadasnjoj cijeni goriva. 2. Veliki broj Banja Lucana ide na more u MNE. Medjutim, autobus putuje od Banja Luke do Budve oko 15 sati, a cijena Karte je u prosjeku 135 KM. Avionom je cijena 259 KM, a let traje 35 Min., dakle 14 i 25 minuta manje. 3. Cijenu Karte je izracunao B&H Airlines tako, da je linija Rentabilna i vjeruj da je tako. Uzmi u obzir, da u Banja Luci zivi i radi oko 5.000 budzetskih KORISNIKA. Od toga, njih 200-300 radi u parlamentu / domu naroda i ima Plate od 5 do 10.000 KM. Znaci, samo da buszetlije idu na more, avion ce biti pun.