Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki dan za povezivanje bratskih naroda i prijateljskih drzava , Srbije i BiH . Bravo za BH Airlines
Biljeska,da si privrednik znao bi.
Tako je, u zadnjih 20 godina to je možda i najveći značaj za BiH, otvaranje linije sa Beogradom..odoh i ja odavde..
BH Airlines treba pratiti na godisnjoj bazi kad su praznici u zapadnoj Europi, treba se bazirati na dijasporu i tu nastojati uzeti lovu. Znaci prva stvar je bazirati se na velike aerodrome u Europi, to znaci, London, Pariz, Bec, Frankfurt. Sa tim aerodromima imati letove na dnevnoj bazi i u skladu sa letovima sa tih mega aerodroma ka drugim destinacijama. Dalje, u Sarajevu, Tuzli i Mostaru treba imati dobre i jeftine rent a car sluzbe, tacnije da prodaju paket avionska karta + jeftin rent a car. Treca stvar, treba Sarajevo spojiti charter letovima iz zapadne Europe i prodavati u paketu recimo aranzmane za skijanje i smjestaj na Bjelasnici, Vlasicu i Igmanu. Pa onda aranzman pakete posjete Sarajevo + Mostar + Medjugorje itd. Cetvrta stvar, ljeti imati dodatne linije, jeftin rent a car ukljucen Sarajevo i Tuzla ka Dubrovniku, Splitu, Zadru i Puli. Peto stvar je ta da BH Airlines treba teziti da postane niskobudzetna kompanija sa vrlo jeftinim kartama.
jos 100Eura i za Stockholm :D
Zasto federalna kompanija, koja se finansira iz budzeta, uspostavlja liniju sa Beogradom i daje Beogradu na znacaju i potencijalne putnike njihovom aerodromu? BH Airlines treba spajati Sarajevo sa Becom, Frankfurtom, Stutgartom, Baden Badenom, Baselom, Briselom itd, koji cu *** u Beogradu?
Sarajvo i Beograd su uvijek bili blizu i uvijek se znalo da smo raja, samo sto nam majmuni donijese nekakvo zlo u glave pa neznamo gdje gonimo. Pozz iz Sarajeva za Beogradjane gradska raja se uvijek razumjela a ovi seljaci sto su se naselili, oni sve ovo i huskaju. Mrs iz grada stoko seljacka
Hajde ne seri seljacino jedna, *** te supak Europe zvani Beograd. Vidi se da nisi izasao iz te zamagljene i zagadjene doline kad ti je ta balkanska Kalkuta nesto. Inace da bi pisao na nacin kako ti pises, trebas biti 100% siguran da ti nisi seljacina. Mislim tu nije dovoljno se samo roditi u gradu, nego biti "gradjanin" i po ponasanju. Imas koliko hoces onih koji su rodjeni u gradovima, a vece su seljacine od onih koji su se rodili u vukojebinama na pasnjacima. Isto tako treba imati svoje "JA". Vecinu Bosnjaka ne zanima Beograd i vise nikad nece. BH Airlines se finansira iz budzeta FBIH i kao takva nema sta traziti u Beogradu, nego treba spajati Bosnjake i Hrvate sa svijetom, pogotovo bosnjacku i hrvatsku dijasporu sa Bosnom, na jebenim Beogradom.
A da za promjenu BH Airlines uvede, makar jednom sedmicno, liniju prema svjetskim destinacijama tipa London, Frankfurt, Pariz i ostalim destinacijama do kojih je nemoguce doci osim preko Zagreba, Beograda i Istambula. BH Airlines prodaj se Etihadu!
ne budi smiješan, ova dva jadna ATR-a na propelere koje smo čini mi se dobili preko Rusa prije jedno 10-12 godina jedva mogu doćerati do Zagreba, London je misaona imenica
Neka bude korist i Srbiji i BiH, i na dobrobit i nas i njih. I naravno da je potrebno sto vise da se uvezemo u ekonomskom smislu. Ako bi imali posebne trgovinske privilegije jedni izmedju drugih bilo bi to trziste od blizu 11 miliona ljudi. kako god opet smo mi jedni drugima najblizi isti jezik, obicaji, tradicija... Samo da se rijesmo sovinista koji i njim i nama dodjese glave.
Bolje bi bilo liniju sa Kandaharom, nego s Beogradom...........prije 29 godina Beograd ubi 11.500 sarajlija
20 godina
Omer beze sa svim respektom prema tebi pitam te sta to mi imamo sa Kandaharom?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto?
Obnavljanje aviolinije Sarajevo - Beograd značajno za privrednik oporavak-hehehe