Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poćuj dobro moj rvacki rode Nemoj date komišiči vode  Nego budi uz dragana svoga  Od ćistoga rvackoga roda  Isdajice poćujteme danas  Guslar jozo baca kletvu navas  Ko pošluša moždase i spasi  Moja kletva sad ovako glasi  Onaj koi za hdze ne glasa  Žito mu nerodilo ni klasa  Koi draganu svoi glas nedade  Krov na štali če da mu propadne  Život čemu proteči u tuzi  Žena muse sa komšiom guzi
Traze levata da nesto potpise?
Sta trebam radit? Ma ee.. Gospodski poso.. Sjedis povazdan, potpisujes neke papire.. Laka para
Nije Aluminij prestao raditi zbog toga što je isključena struja, nego zbog toga što nisu plaćali struju, da bi neki mogli te pare trpati u džep. Malo mi žao ovog čovjeka, došao na praznu kesu, ali pošto je i on sigurno podoban, nije mi ga puno žao.
Fašistička tvorevina konačno je doživjela svoj kraj
Nakon oduzete 3 tone narkotika u Mostaru danas, UZP-ovcama ne preostaje mozda samo Smilje za saditi... I izvoz kamena. Slijedece su kladionice za zatvoriti.
Obicni radnici imali 3500 km mjesecno,cudi me da su propali
Bez turizma ove godine,a fabrike ugasene na silu? Mostar ce od 1.maja proglasiti detroitsko stanje .
Od 900 ljudi sto je ostalo bez posla . 860 je vec vani jer imaju dvojno drz.. a isto ono 40 je bilo blizu vatre ;) i sad u penziju , ili ti ga mirovinu... za cim da zalim ?
Jadni Aluminium sta mu dusmani uradise.....
Vidio nema se sta ukrasti.
Koje ludilo, propala firma koja nema nikakve zarade ima direktora.. 👌