Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolicina GDP nije bas tacan pokazatelji prosperitet kad ima losa raspodijela bogatsvo.
@NovusHominum Zavrsili smo u istom rangu kao Botsvana. Ali NAROD ZNA hahahah
Samo je tamni vilajet u rangu Afričkih zemalja
Gdp zaista nije pokazatelj posto na toj tablici Slovenija stoji kao i Izrael . Da su to dvije jednako finacijski moćne drzave??😂😂😂 Da se razumijemo,jako cijenim Slovence i njihov rad ,predanost i stručnost kojim su sve šamarali u ex-yu i tad činili 40% od ukup ig izvoza citave juge. Oni ,malesni od manje od 2 milijuna sta ovnika tada. Ali ipak Izrael i Slovenija jednaki u GDP-u zaista skriva puno toga i ne pokazuje realno stanje
Bosnalu tvrde da oni zive u njihovim dijelu federacije bolje nego španjolci u Španjolskoj. Minimalac u BIH je 205 eur,minimalac u Španjolskoj je 900 eura. Za usporedbu ,cijena benzina je 30% skuplja tamo a plaće su im veće 450%.
Ukrajina najveci problem u Evropi
Broj profesionalnih politicara po glavi stanovnika modrozeleno u BiH , pa ne moze i GDP biti iste boje . I nije ni sala tugo.
Pozrazite na internetu gdje se stampa novac pa ce vam stvari biti jasnije.
Ni lose ni dobro. Zlatna sredina.
“Objavljena na Redditu”.... ahahhahha
Izrale je bliže evropi nego mi... Pametnom dosta
Zar BiH entitet RS nije naprosperitetniji u Europi. Imaju penzije malo jace od 80 eurića.
samo mi nije jasno kako to da je Bosna, negdje u sredini?
@stopNacionalizmu mi smo u sred tamnog vilajeta buraz
Amerika je najvece smece za zivjeti. Otidjite u LA ili u New York..izadjite iz Down Towna i obidjite okolinu. Ulice pune klosara. Samo ove godine je New York napustilo preko 450.000 građana Amerike. Cijeli svoj zivot robujes, da bi na kraju mogao otplatiti dug za malu kucu.
@1Mostarski1Rambo sta je teksas idiote k9ji nisi prosao granicu bosanskog broda
@Sprzo307 Rambo je bio u Indiji, gdje si ti bio? Nisi mrdnuo dalje iz Gornje Maoče phicka ti materina. Nisam ja krezjubi klošar, pa da živim sa roditeljima u 30 god, uostalom zašto se ja trebam tebi dokazivati.Ja sam u 20 god. prikupio više informacija o svijetu, nego što si ti i ovaj tvoj jaran @HOS. Za tvoju informaciju nisam bio još u B. Brodu al' definitivno planiram obici taj predivni gradic.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedini pokazatelj prosperiteta BDP??? Na sta su spale zapadne civilizacije...
Treba nas Cut sa ove karte i Paste tamo negdje u srce Afrike
...jesmo li mi crnom ofarbani?
kan bi ima svaki stanovnik Bosne po 6,000 dollara godisnje ..nebi bilo sirotinje..u Bosni ima 90 % nezaposleni i preko 80 % sirotinje sto nemaju 1 dollara dnevno...koja laz. valjda imaju uposlenici u drzxavnom sekteru koji dizu kredite od MMF-a i dijele medju sobom.
odvadi malo