Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RyanAir
@zakhaev2 Piše da čekaju odobrenje od te kompanije da objave dogovor. Privatna kompanija ima pravo da to traži. Jel ti sad jasnije?
@zakhaev2 nikad nam nece reci koja je to avio kompanija! godinama ce letjeti sa naseg aerodroma a mi necemo znati o kome je rijec :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ryanair vec su najavljivali.
Sarajevski aerodrom će biti baza za Ryanair, uspostavlja se direktna linija sa Chicagom. Posted by Klix 27.01.2023.
Klix je najavljivao, ali nije naveo nikakve izvore već su napisali da se radi o špekulacijama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kakvi avioni kakvi bakraci, na aerodromu Sa nemas realno gdje jesti. Odes tamo u kantinu gdje i osoblje haman jede.. Pa brate bolja menza u studentskim domovima.
Nista nije slucajno pa ni zatvaranje wizzair
Ryunair je niskobudžetna avio kompanija koja nema prekoocenske letove.
Ma kakve crne dozvole. Samo to potpisuj, ka Doldi, ne zanima ga zakon ako ce ojačat ekonomiju
Zašto se krije.Air Serbia garant.Zato.
E jest vam vijest, svaka vam cast…ni glave niti repa
Dolazi. Alkaida Air
Ne cerite više,molim vas.Proširujete aerodrom,opet ce biti pljačke i malverzacija,a nemate 5 letova dnevno.Bruka i sramota.Nama ne treba aerodrom i ovako je bio OK. "NAMA TREBAJU LETOVI,TREBA NAM SLOBODA DA PUTUJEMO GDJE ŽELIMO."Lopovi,lopovski namazani.
izgradio se SJJ ko real madrid
EasyJet?
Jadna Banja luka osta bez letova.
Preuzima frankfurt aerodrom,nije to mala stvar,nesmije to da se objavi bas tako
Aerodrom Sarajevo je organizovan izkljucivo za zelje i potrebe Araba i Turaka. Zelje i potrebe Bosanskih drzavljana su u cetvrtom planu. Razlog tome je sto posljednjih 32g. se na vlasti mijenjaju neprijatelji Drzave i patriotski nastrojenih drzavljana koji na svaki njima dostupan nacin sabotiraju normalno zivljenje ljudi.
Kako dobra reklama
Nek je transpatentno pa makar padali s neba )) a ako cemo pravo, ovaj narod bolje ni ne zasluzuje. Vazalski protektorat BiH.