Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malverzacije...
jeb.e.m. te drzavo
Pridružujem se jebavanjuu...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
to ti je isto sto je Bog stvorio zenu a on voli čunu
sto mi pederi pucaju minuse
sto mi pederi pucaju minuse
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
e pa j... ga sad svak se zna buniti....svi ovi poduzetnici koji rade projekte gledaju da prodju jeftinije. i 99% svih nas bi isto tako postupilo. svi znaju pricati suplje i pisati svasta po netu al kad dodju sami u tu situaciju i ne pomisle na domace proizvode (osim ako nisu bas jeftiniji). Cak i ako je ista cijena nasi vise vjeruju mlijeku iz Slovenije. I kakve ovo sada veze ima sa SDA i sa Sarajevom majke vam? U Africi so jeftinija i njima opet SDA kriva. Ako padne kisa u Kini vi ce te opet naci nesto al samo da vam se buniti. Lupajte mi sad minuse al ovo je bas ovako!!!!
Visko kriminalana profiterska smjer Alijne SDA skole ,jedan od odsjeka na ovoj skoli
SDA je unistila tuzlansku privredu i jos ne odustaju. Smeta im sto nisu svi u SDA. Sarajevo+SDA=PROPAST ZA TK
Ne vidim nikakve nelogičnosti.Pa ne možemo našu zvati " afrička so"
Ne vidim sta je ovdje čudno, uzima se jeftinija so! Tuzlanska, koja je kvalitetnija, ali i skuplja se izvozi - jer drugim zemljama nije skupa kao nama. Zakon Tržišta!
Treba krenut od sebe, kupujem domace, u Bingu se slomila trazeci Ditin 3de,nije ga bilo, uzela alternativu Tetu Violetu,krenem tako redom,ostanem u kupovini pola sata duze,oci ispale iscitavajuci proizvodjace,kontam ne mogu pogrijesiti ako kupim proizvode s bar kodom 387 kad gle cuda, u Bingu deterdzent Tis bar kod 387 proizvodi se negdje u srbiji? wtf? ne kontam ovo,al fkt, ako neko umije da objasni molim.
Uvozimo krompir u neogranicenim tonama, ali jos gore je sto se uvozi meso crknutih kengura kao krompir. Pa uvozimo brasno, psenicu, sve zivo. A sve to imamo. Zasto npr. Ne zastiti domacu proizvodnju. Pa ako hoces uvesti 10 tona mlijeka, moras kupiti 1 tonu naseg pa radi s njim sta hoces.
Nelogično zaista.A logično je da so iz Tunisa i Egipta firme nabave po mnogo manjoj cijeni nego ovu tuzlansku.Zajebi Izudine patriotizam,kvalitet i ostale šuplje.Džep diktira.
Kapetanoviću, i ti si radioaktivan po zapošljavanje u Solani! Sve državne firne i javna preuzeća su ništa, koliko ti uzimaš za radno mjesto. Malo ti što si direktor, sad bi i gazda da budeš.
ne rise Izudin je vrhunski menadzer solanu je spasio od sigurne propasti a sad ljudi imaju extra plate, dok je bio rektor univerziteta , univerzitet je bio extra ali im nije odgovaro pa su postavili tufekcica i sad gargamela da ga dokusure
@juventino: Jesi ti njegov advokat ili dupeuvlakač?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neko se ove godine sjetio na vrijeme da prirpema teren za svoju sol, a ne u februaru kao inače...
Šta se bunite treba pomoći ne razvijenim afričkim zemljama.
kupuj mo domaće
ku pujmo domace...hahaha
Ne desava se ovo od juce. Nek SIPA vidi koji ministri ima pinku za uvoznu so, vodu, pivo itd.
Malverzacija,odnosno neko bere pare,usput stimulišu skuhanu afričku privredu,posto je naša zemlja mnogo jaka.)))))
Dajte, nudite, pregovarajte, nametnite se... neće samo ništa.