Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MEVLUDINE OD PRVE PLATE KUPISI ZUBE JARANEMOJ
1. Gdje postoji privatna firma na svijetu, čije probleme rješava država - ovi nisu normalni... 2. Trakiću bježi u Sloveniju - tamo ti je od 92 -96 bilo k'o u loju... 3.Ne može se sa tehnologijom od prije 100 godina zarađivati mjesečno (netto) 7 do 8 miliona da izdržava tolike radnike.
Žali Bože one ljepote i neprevaziđenog kvaliteta...
Samo SDA - U stečaju je snaga!
Fadil je uz vas
sta je ovo sa vama bosnjaci...da ste glasali za lagundziju sad bi bili zapadna njemacka :)
Za RS svakako jesmo
@odliv mozaka ...mogli ste biti...ali ste sad duplo golo....zamisli da je alija od 56 milijardi koliko je dobio donacija po milijardu ulozio u 50 firmi u federaciji???...vi bi danas bili jaki ko svicarska a srbi bi vam morali dolaziti raditi za sicu......ali jok...alija hoce serijat i da se nadyebava sa srbima....vi ste svoju priliku propustili i nikad se vise nece vratiti....vakat vam je da glavu sacuvate
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na zalost, to im je sasvim izvjesna sudbina.