Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa se NE sikirajte sve će to Holandija kupiti po 0.5 KM pa će nama kasnije prodavati po 5 KM
Bošnje vole 'rvacko.
Idioti, sad opet proizvodjač/zemljoradnik je primoran da odustane i bjezi iz drzave koja ga decenijama davi i uništava sve mogućnosti napretka …
Ne uništava ga naša država nego kao što piše hrvatska država.. I to namjerno. A ti opet i ovi koji proizvode neka kupuju njihovo a ne domaće.
Pa oni po uobicajenom balkanskom stilu posalju kamion na granicu a nisu ga najavili, pa onda mora cekati. Ako ti kazu da ce najavljeni kamioni biti redovno pregledani, sto ne najave. Nas nered i "hajde ba" mentalitet
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljudi,dragi poljoprivrednici,citam ovaj clanak i razmisljam kako nas svi ..... , isto je i u Srbiji,i sam radim kornisone ,otkup prestaje,trecu klasu ne izimaju,ponegde prvu klasu placaju kao drugu,ogromna su ulaganja u hemiju,desice se isto naravno kao sa malinom,nece niko da radi vise kornisone,a na tv se pustaju snimci kako je to dobar posao i jos 1 prevara za narod.Pozdrav ljudi i u ovim nasim prostorima se bilzi kraj za poljoprivredu.
Nedavno sam kupio u "plodine" 1kg šljiva koštalo je oko 7 kuna čini mi se,zar kod vas još nije počela berba tog sasvim ok voća?
Samo recipročno. Ostaviti im hladanjače sa robom na granici 5 dana pravdajući se da nekoga boli k...yrac što su one tu.
Zasto koristiti strani izraz za krastavac?
To će se sve prodati na pijacama u Sarajevu
To će se sve prodati na pijacama u Sarajevu
Proizvodjaci svega istog... Zabijte si kornison u cmaric... I prozvacite dobro.
Pricekajte do sredine septembra kad se Kosarac vrati s'mora...pa valjda i ministri imaju pravo na odmor
KO im yebe meter, svi se uhvatili istog biznisa. Osudjeni na propast, davno. Radujem se ljudskoj gluposti i ogranicenosti u poslu.
HAHAHAHA opet kornišoni, sljive i maline. To ti je veliki um bosanaca...
Bravo za Hrvatsku, neka im Sejdo to riješi.
kupujmo hrvatsko..ta će naše!!! navalimo na janu, dukat, s bregov, kraš, kandit, dukat..to je prava roba, ta će naše domaće..navalite bošnje na pravu robu.
Dukat nije hrvatski nego francuski i proizvodi se vecim dijelom u BiH, mislim da je mljekara u TK
Nastavljamo uvoziti sljive iz Slovenije.
Čuj..”Neizvjesna sudbina proizvođača”… a novinara
Kamioni ce imati problema dokle god je Komushescu u predsjednistvu
@Donaldinho20a75 Bice on jos jednom ne brini. A lako je pokrenuti bojkot jer vise sokadija zaradzuje nego sto kupuje. Pa se sracunaj ko vise gubi. Prica se mjenja cim se najavi bojkot. A skokadija nek bojkotuje :) slabija je pozicija kako god se okrene.