Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek je vjerovatno pametan i sposoban ali su radnici maksimalno naivni. Cuj sprijecili ulazak novog direktora.Pa nije to Gras ljudi. Ova drzava nema vlasnistvo u Cimosu a radnici,daj Boze da ne ostanu bez posla!
Strašno pametan i sposoban covjek,svaka cast .
Da. Koliko direktora moze da ustane i da cijela podstava svi uposlenici fabrike krenu za njim da mu daju podrsku. Da li se moze osjetiti snaga fotografije uz ovaj tekst i i snaga fotografija i videa uz tekst na linku http://www.gradacac-x.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1346:saosjeanje-sa-srebrenicom-radnici-tvornice-qcimos-tmd-aiq-obustavili-rad&catid=104:privreda&Itemid=170 ove fotografije su prejake i mocne.
nadam se pozitivnom ishodu.nek rade ljudi jbg!