Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa u biti to nam država i jeste. Ugostiteljski objekat u izgradnji. Neko rinta a neko zaljeva i pjeva
Neko ciglu a neko kriglu 🤣
A najviše zaposlenih BiH državljana je u Sloveniji, zatim Njemačkoj, Hrvatskoj, Austriji itd... Zahvaljujući stručnjacima na vlasti!
Ziva istina
Sve renomirani poslovi, od pranja shupkova, baustele do konobarenja....
Ja radim u gradjevinarstvu a usput vrsim usluznu djelatnost tako sto s gradilista uzimam materijal i privatno pravim usluge fizickim licima, dok na gradilistu fuserim, pijem pive, prljam sve oko sebe i ponekad odspavam turu.
Ali zato svi jedemo sa zlatnim kasikama.....don't happy...be worry
Kakvom ba crnom ribolovu????
Mi to možemo bolje. Mi zaslužujemo bolje 🇧🇦
Ma zalosno ka cujes da naj vise zaposlenih ima jedan Bingo , e zamisli takvu zemlju i njen potencijal !
Kafana i baustela, to smo mi 💪
Najvise je zaposleno u usluznim djelatnostima i industriji i gradjevinarstu. U samon gradjevinarstvu je oko 5 - 7% zaposlenih, od toga 1,2 % inzinjeri, arihitekte. Mnogo je vise zaposleno u industriji nego u samom gradjevinarstvu.
Ova statistika je mjerilo za privatni sektor!!!(gdje su tu jos privatne banke,osiguranje...) Hajd sada za drzavni sektor objavi? Ispade mi samo hamalimo,kao sto i jeste... Pisate nam se u oci!!!
Najvise sluze
Malo bauštel pa u 50toj operacija kičme.
Mene boli sa 28 kicma, evo vec deset godina na bausteli, treba mi tako kad nisam nostrifikovao diplomu, nego se nadao da ovdje mogu.