Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćata jedno pričao u predizbornoj kampanji sad drugo, izdajice!!!
Ma kakv interes opstine u pitanju je licni interes pojedinaca
SRAMOTA je da načelnik Osman Ćatić i vijećnici koje je narod birao ne slušaju volju tog naroda! Prodali su se, svejedno da li za novac ili fotelje! FUJ!
SDa je losa stranka njih treba izbaciti iz politike a njihove potrčke u zatvor to su lazovi lopovi prevrtaneri,...... Pa 100 puta smo se uvjerili pa Bošnjo o svijesti se vise
Svim normalnim ljudima je u interesu razvoj i napredak,samo glupi Bošnjo bi da opstruira sve,ako njega nema tu.
"Glupi Bošnjo" uopšte nije glup! Bori se da sačuva rijeke i da ih ostavi u amanet svojoj djeci. "Razvoj i napredak" su u redu samo kada su zaista razvoj i napredak i kada cijela zajednica ima koristi od projekata, kada ne devastiraju prirodu i ostavljaju pustoš iza sebe, kada ne prouzrokuju više štete nego koristi. MHE nisu nikakav napredak niti korist za BiH. Napredne zemlje svijeta već su uveliko odbacile tu tehnologiju!
Kol'ko je Osman "dobar", pitanje je sad...
Lik je pokazao ovim potezom više stvari, prvo da je licemjer koji je obecavao da se gradnja nece desiti, drugo da je nesposoban iznjeti ovaj teret nacelnika, treće da je niko i nista u politici i da nema sposobnost voditi narod koji ga je birao.
Ovakvima kao što je on je bitno da se samo bogate na račun ovog jadnog naroda bez obzira što će to štetiti okolini i narodu. Slično je tome se već desilo na rijeci Doljanci u općini Jablanica gdje je našem (ne)slavnom košarkašu Teletoviću uspjelo da prevari narod i izgradi mini-elektranu, a planirali su ih graditi još. Nikakve, ali baš nikakve koristi normalni narod nema koristi od toga. Zašto ne grade npr. vjetrenjače i
i solarne elektrane. Bar bi to bilo korisno, a ne ovako. Narode ne dopustite da nam ovakvi ološi uništavaju okolinu!
Brani interes građana a ne pojedinaca koji crpe bogatstvo svih građana!
Ti si Ćatiću kompletan idiot! Vučić je rasprodao kompletnu pijaću vodu u Srbiji - misliš li kao on? Te male" HE" su totalno neisplative, sem ako se preko njih ne pere novac, ili krije neki frugi kriminal! Udavite ovu budalu u nekoj cijevi za mini"HE".
Da su cista posla , prije nego sto idejni projekat startuje, raspisali bi javnu peticiju sta,prije svega,mjestani tog kraja odobravaju.To je prije svega njihova zivotna sredina.Naravno da se tu radi o talu par kriminalaca na ustrb mjestana,zivotne okoline i zivotinjskog svijeta koji je tu nastanjen. Boli njih cuna za svime tim sto sam nabrojao.E nece moci BANDO bezobrazna…
Čak se i Edo Bičakčić slaže..... Edo, legenda, biznismen sa ljigavo-podmuklom facom - BAGRA!!!!
Ovakve kriminalce i izdajnike drzave i buducnosti, odmah u zatvor! Ovakvim rezonom je morao vec imati pune dzepove oraha!
Narod ZNA.
Samo gradi načelniče ,samo reci ili ćemo da zavisimo od Srbije i Hrvatske ili ćemo sami da proizvodimo el.energiju. Kao što je slučaj sa plinom i prelasku granice kojeg kad se kome svidi od Komšija zatvori kad im naum padne .. A bar što se tiče el.energije možemo biti neovisni čak i prodavati . I ove male elektrane su strateški interes pogotovu manjih sredina da imaju el.energiju
EHO ti si još veća budalčina od Ćatića!
A sta drugo ocekivat od SDAovca.... Sigurno ne da slusa i brani interes naroda i prirodna bogatstva Neretvice... Bagra tajkunsko-profiterska.
Ovaj ne smije dobiti iduće izbore!