Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce više one trešnje posjeći.Na skretanju za Merkator ne vidis auta iz pravca Kruznog toka prema Merkatoru od trešanja.Koja budala sadi trešnje izmedju dvije trake.Ima li to jos igdje na svijetu.Pa kakva je to trešnja naparena olovom iz automobila.Pojedeš je izraste ti treće uho.
Hoce li iko reci ovom nacelniku da sredi vise onih par stotina metara od kruznog toka, do mosta. Ono je sramota i za svaku osudu, a ne kosta mnogo i ne trazi mnogo vremena
@Formula ih ono je jos dobro, popni se na bjelave, volja ti od bolnice, volja ti preko visnjika, ko na konju..
Sarajevo pored Ilidze
Ako je to bila privatna pijaca na privatnoj zemlji, po kojem osnovu su sada dobili parking na koristenje?
@slev1n Po SDA osnovu!
Da mi je znati ko li je dobio da izvodi radove ovdje
@Tukelje To je privatna pijaca, nije opcinska, radi skim gazda dogovori
Novi EPOK.
jos vise smeca
Jednom prilikom u Holandiji odem na njihovu pijacu i skontam koliko smo mi zaostali u procesu modernizacije. Ljudi ti prezentuju papriku u stakleni okvir, onda ti pores toga stave i jelo od te iste paprike koja inače ima pravo ime, a ne paprika iz čajniča, iz gornje maoče. Uvijek su svi ljubazni i fini, čisti i organizovani, a ne ko kod nas prljavi, smrdljivi, aljkavi. Dođeš da uzmeš kilo krompira i na kraju ti ga i izrenda noktima.
De ne se ri Boga ti eto
Ali kod nas to i nije toliki problem s obzirom da na pijaci na Ilidži se ne prodaju toliko prehrambeni proizvodi koliko se prodaje lažna markirana roba koja se uvozi iz Turske o kojoj policija, kao i inspekcija znaju, ali ništa ne rade povodom toga dok je u svijetu to strogo zabranjeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
povratak u proslost. RADOVI BI TREBALI TRAJATI DO.POCETKA 2019 GODINE. hmmm fino
Cuj to
Da li će se usuditi jedna mesnica da prodaje prasetinu za svoje mušterije
@BHHrvat99 paščetinu ne mogu da uvrste u svoj asortiman, jer to nije za ljude
od kad prodaju nacionaliste i provokatore 😎
PRIKAŽI ODGOVORE (1)