Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle, veliki mogu zagađivati 1000 X više od nas, mogu potpisati sporazum pa izaći iz njega, mogu čak o ne potpisati, a nama trebaju prodavati jeftinu priču o nezagadenju i o gašenju rudnika, da bi na kraju šta? Kupovali energiju od njih???
Nek rade na panelima. Lagano…
Ko je ovlastio ovu domacu izdajnicku svitu da gasi RUDNIKE I TERMOELEKTRANE? ZA CIJI INTERES RADE OVI SDAOVCI?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
klix s ovim agendama ne želi dobro našem ZAPOSLENOM čovjeku. Gdje ćete s ljudima kad ostanu bez posla ? Pred vašu redakciju možda ?!
A šta ćemo sa mrtvima i teško oboljelima od zagađenja? Prema rezultatima nekoliko istraživanja - svaka peta osoba u BiH umre od bolesti koje je izazvao zagađen zrak.
A šta ćemo sa mrtvima i teško oboljelima od zagađenja? Prema rezultatima nekoliko istraživanja - svaka peta osoba u BiH umre od bolesti koje je izazvao zagađen zrak. Bitniji su životi i zdravlje, poslove ćemo onda lako naći. Kako si ograničen.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Napusite se zelenog ku*ca, eto kako.
Pa zar već nije zehlena?
prvo napraviti nove izvore pa tek gasiti jedno po jedno kako ze bude vrsila zamjena
nam gasenja prije nego obnovljivi izvori budu u funkciji
Moze i postace. Bice zelena oaza u kojoj ne zivi niko. Ljudi ce na samrti govoriti, Allahu oprosti mi sto sam glasao za SDA, ali bice kasno. Sela ce biti zarasla u korov, puteve ce preuzeti priroda. Miljackom ce plivati ribe, ali nece biti ribara. Bakir i ekipa ce stati ispod jedne sljive, a okolo ce biti zelenilo kilometrima.
Varas se, bice crnaca i arapa sa Bliskog Istoka. Kako ne razumijete da ce nekome i ovaj nas standard biti luksuz, nekome ko u svojoj zemlji nema kise mjesecima...
nikako bez nuklearne energije, a to bi kod nas radilo ko u Cernobilu
Ako bude ikad ostao kao ZADNJI ali bas zadnji uslov ulasa u EU zatvaranje termoelektrana i rudnika onda ih zatvorite i ugasite. (LICNO MISLIM DA MI U EU NIKAD NECEMO) ......DRUGACIJE NE !!! Nece da kupuju PRLJAVU elektricnu energiju od BiH ...nikaav problem dajte je nama -gradjanima
ZASTO da se ne grijemo na struju KOJU PROIZVODIMO, tokom 6 mjeseci u godini!?!?!?! Ko nam brani too🤬🤬RAZMISLIMO.....
Radni narod-i Jugoslavije UJEDNIMO SE ! Zbacimo ovu pro-fasisticku vlast u Vojkovice i ostale kazamate 💪💪💪2014 #Drugopoluvrijeme 💪💪💪
....HOCEMO jedan maaaali REFERENDUM o subvenciji struje SVAKOM domacinstvu u BiH 👍👌💪💪💪💪💪💪ZASTO DA NE 🤬👍
Nisam neki strucnjak, ali mislim da imamo ZA sve, + da prodamo visak 👌👍 ( zabrane su u formi, trosite manje, jer TAJ isti kilovat, vrijedi vsh da ga prodaju vani, nego sto bi ga TI PLATIO I POTROSIO 😎)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako da ne moze ahahaha trebao si sinoc vidjeti ekologiju kad je raja stala da lozi hrke i skule ahaha sunce ti poljubim pogledas kroz prozor kao da si se apsurinima predozirao...
Može može, prvo će dobiti naredbu da ugasi termoelektrane, pa će nam onda lagano prodavati struju po tržišnim cijenama (sada je to oko 350€ po MWh, dok je recimo ova naša iz termoelektrane 69 € sa tim da i država malo subvencira pa je 40€ po MWh). A onda će naći silu udruženja koja će se buniti protiv izgradnje hidroelektrana jer samo bi nam to uništilo prirodu.. Uglavnom mi možemo kupovati energiju ali je nećemo moći proizvoditi..
Cuvaj sta imas i gradi da bude bolje !!!
Zelena, ma naravno. Skoro 100% kuca u BiH se griju na ugalj ili drva, 75% ili vise automobila su dizeli ... ali sve cemo mi to srediti do 2050. Ummmm, nece moci ove noci. Mozda do 3050.
Jbt će nam ma.er kad ugasimo TE i rudnike...samo jedna informacija je bitna, trenutno mi izvozimo struju u EU...Palestina u dogledno vrijeme, još u mraku...ko bošnjo naivni...
Evropska unija treba BiH tužiti jer i nju zagađuje.